keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Valo voittaa

Onpa tässä taas aikaa vierähtänyt! Blogaus jäi pienelle tauolle kun kamera sanoi sopimuksensa irti. Pelkkä kirjailu ei ole tuntunut mielekkäältä joten tässä on nyt sitten odoteltu aikaa parempaa ja uusia kuvia. Kuvia odotellessa tulvahti sisään myös päivänvalo <3

Ihana ihana ihana KEVÄT!!! Sen tietää aina siitä kun melkein kaikki lapset täyttävät vuosia. Viikonloppuna vietettiinkin oikein prinsessasynttäreitä ihanassa aurinkoisessa kevätsäässä. Tuntuu että virtaa on taas enemmän kuin talvella ja sainkin kaiveltua itsestäni esiin taas kadonneen kotihengettären. Virtapiikin kylkiäisenä syntyi ihan maailman PARAS omatekemä kakku! Loppuun asti jännitin lirisevätkö täytteet kakun välistä kun tukivuoka poistetaan, mutta se pysyi kasassa sittenkin! Ja mikä parasta, maku oli ihan taivaallinen!




Tästä on hyvä aloittaa pienen prinsessan viides elinvuosi <3

3 kommenttia:

  1. Onnittelut!

    Kiinnostaisi nuo kakun täytteet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :)

      Tuo keskimmäinen täyte on ihan suoraan Kinuskikissan blogista kopsattu lakritsitäyte joka on kyllä minun ihan ehdoton suosikki!!!

      Mansikkatäytteen sovelsin hieman... Tällaisena "mutu-kokkina" en edes ihan tarkkaan muista mitä siihen laitoin, mutta pohjana vispikerma, johon lisäsin sellaisen "peruspakasterasiallisen" mansikoita sössättynä, Sitruunarahkan (lähes koko purkillisen), 2 liivatetta ja n. 1/2 dl vaniljakreemijauhetta. Lisäsin liivatteen koska pelkäsin mansikoiden olevan liian vetisiä pelkän kreemijauheen sidottavaksi, ja täyte kyllä onnistui tosi hyvin! Ihanan raikas kaveri makean kakun kanssa! Liivatettakaan ei ollut ollenkaan liikaa, niin että sen huomaisi, vaan täyte oli ainakin minun (ja myös monen vieraan :) ) suuhun juuri sopivan herkullista!

      Poista
  2. Onnea prinsessalle! Meilläkin 4-vuotisynttäreitä jo kovasti odotellaan... :-)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!