keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiänen jälkijunassa

Ihana pääsiäinen takana! Tässä sen tunnelmia lähinnä kuvin, joita niitäkin sain aika niukasti talteen kun keskityttiin vain nauttimaan kaikista ihanista ihmisistä, herkuista, kevään lämmöstä ja auringosta <3 Tyttö osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa kotikylän perinteisiin pitkäperjantain pilkkikisoihin, tuloksena koko lastensarjan (alle 12-vuotiaat) voitto!!! Muiden vaeltaessa pitkin järvenselkää me todettiin heti lähtörannassa, että "Tässä tuoksuu kala" ja siihen sitten reikä tehtiin, ja tunnin kuluttua päätettiin, että urakka on valmis. Kisa-ajasta 2/3 vietettiin makkaratulilla, ja siitäkin huolimatta 20 lapsen joukosta tyttö nousi voittajaksi... jättäen taakseen mm. veljensä. Melkoinen yllätyshän se oli, ja mieluinen sellainen :)Voiton salaisuus tällä kertaa oli varmasti rento asenne... ja asento.



Palkintopöydän runsaudesta voittaja sitten valitsi palkinnoksi saippuakuplat... Älkää edes kysykö mitä muuta siellä olisi ollut tarjolla!


Ihan huippua kun kevät tulee nyt niin vauhdilla ettei meinaa perässä pysyä... Pääsiäisen jälkeen meillä tosin on sitten sairastettu, mutta en oikein jaksa repiä stressiä siitäkään, kun eikös se vähän niinkuin kuulu asiaan lapsiperheessä... Oksennustauti on aika pieni juttu kun lähellä on ihmisiä jotka sairastavat muutakin...

Positiivisia ajatuksia kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!