lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihan pihalla

Siis NIIN huippua kun on kesä! Heti aamusta ampaisin itseni pihalle ja reippailin katsastuskonttorin parkkipaikalle penkomaan ihmisten peräkontteja. Ihan täydellinen ilma peräkonttikirppikselle! Menin paikalle aika pienin odotuksin, mutta mukaan tarttui kaikenlaista. Paluumatkalla pari kertaa mietin hien virratessa, että olisiko sittenkin pitänyt mennä autolla. Toisaalta laihisprojekti varmaan etenisi paremmin jos aina kävelisi lenkit raahaten mukanaan puista vanhaa tuolia ja muutamaa muuta aarretta.

Mielestäni tein hyvät löydöt. Vanha puutuoli, puuliitokset ja kaikki  vain 10e ja kolme vaaleanpunaista Arabian Sointu -lautasta, 10e yhteensä. Nyt on keittiön pöydän ääressä jo kolme vanhaa tuolia... Yksi vielä hakusessa. Toivottavasti ei tartte kovin kaukaa kantaa :)

Lisäksi reippailtiin vielä ystävän kanssa kaupunkiin kahville. Kesäkengät tekivät temput ja paluumatkan hipsinkin sitten kotiin avojaloin ja nyt on kesän ekat komeat rakkulat neljässä varpaassa. Nautitaan nyt niin kauan kuin tätä kestää!!!

6 kommenttia:

 1. Huippulöytöjä! Oli kyllä semmonen ilma tänään ettei oikeasti voi parempaa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat oli löydöt ja mielestäni hinnatkin oikein kohtuulliset :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö!!! Kerrankin! Yleensä tuntuu aina, että nää ei koskaan satu omalle kohdalle!

   Poista
 3. Ihastuin blogiisi het välittömästi! :) Ja mukavaista löytää samanhenkisiä bloggaajia ihan lähistöltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! Tervetuloa "remmiin" :)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!