keskiviikko 25. syyskuuta 2013

So long, summer!

Ihan ekaksi HOKS HOKS! Tuo edellisen postauksen arvonta on  edelleen käynnissä kuun loppuun saakka, vaikka tähän nyt uutta postausta laitankin kehiin! Käykää osallistumassa jos ette vielä ole osallistuneet! Aivan ihana on ollut lueskella kommenttejanne <3 Monta vanhaa tuttua sieltä olen bongannut ja uusiakin näyttää tulleen mukaan. Huippua!

Muuten ei olekaan sitten niin kovin huippu olo. Koko viikko on mennyt sairastaessa. Kuinka turhauttavaa! Kesä meni ja tauti tuli! Tänään taivas tiputteli jo ekat lumihiutaleet maahan, ja mun nenä tiputtelee kanssa ihan omiaan jo kolmatta-neljättä viikkoa. Itseasiassa jatkuvaa poskiontelovaivaa on ollut kohta jo vuoden päivät ja nyt sietokyky alkaa olla sillä mallillaan että kieltäydyin antibiooteista ja pyysin vihdoinkin tarkemmat tutkimukset. Nyt sitten sormet ristissä odotellaan ettei olisi ainakaan allergista tämä. Huokaus! 




Sairastupaa piristää onneksi syksyn sato, mummo kun kiikuttaa meille omenaa sen eri muodoissa. Nämä on vaan niin kauniita katsella ja maistuvat ne sisäisesti nautittunakin. Tästä erästä olisi tarkoitus paistaa omenapaistosta illaksi kun isot pojat muuttavat taas meille melkein viikoksi. 


Tunnelmallista syksyviikkoa kaikille teille!

Tami viettää kissanpäiviä "uudella" sohvapöydällä kynttilän lämmössä. Toivon todella etteivät nämä karvakaverit osoittaudu mun jatkuvan nuhan syyksi :/

5 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista <3
    Noi pillit on NIIN ihanat! Mun tekisi joskus mieli koittaa tehdä omenasiideriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kans ihan ihastunut noihin pilleihin! Ja niin yksi toinenkin naispuolinen meidän perheessä :D Maitokin pitäisi juoda nykyisin pillillä. Onneksi näitä nyt saa täältä "meidän perukastakin" , tuolta maalaispuodista jonka esittelin aiemmin. Punaiset on kivat nyt syksyä vasten, mutta kaveriksi olis kiva hankkia myös mustia.

      Mahtaiskohan semmonen siiderinteko onnistua? Hmmm... enpä ole edes tullut ajatelleeksi. Täytyy laittaa korvantaakse!

      Poista
  2. Mulle tehtiin viime marraskuussa FES-leikkaus just jatkuvien poskiontelovaivojen vuoksi. Auttoi niin hyvin, että vasta kaksi viikkoa sitten tuli eka antibioottikuuri tuon leikkauksen jälkeen. Syynä saattaa olla työpaikan huono sisäilma.... Kyselehän lääkäriltä, voisko tuo tuoda sulle avun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä lääkäri sanoo kun näkee kuvat... Musta tuntuu että mulla vaiva alkoi työpaikassa jossa oli ilmassa ongelmia, ja nyt sit vaikkei niitä pitäisi nykyisessä paikassa olla, niin oon ihan älyttömän herkkä vaan kaikelle. Mene ja tiedä...

      Poista
  3. Mulla paheni sisäongelmaisessa koulussa oireet ja nyt herkistynyt tosissaan. Eli ei mikään ihme olisi sullakaan, että pienikin määrä aiheuttaa oireita Ei kivaa, ei :(

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!