torstai 16. lokakuuta 2014

Karhu nukkuu, karhu nukkuu...

Syyslomaheipat! Kirpeä syyssää näytti tänään vihdoin aurinkoisen puolensa, ja niinpä me tytöt startattiin aamusta auto ja suunnattiin nokka Kiteelle eläinpuistoon. Matkaa oli sopivasti kevyet 64 km Joensuusta, joten ihan mukava päiväretki saatiin aikaiseksi.  Perinteisesti nämä eläinpuisto-/huvipuistoreissut on totuttu tekemään kesäisin, mutta kun jotain kivaa oli syyslomaviikolle keksittävä, niin jossain vaiheessa hoksasin, että tämä Kitee zoohan onkin auki ympäri vuoden!

Päivän teemaksi vain kerrospukeutuminen, tyylistä viis, ja menoksi! 


Kitee zoo on kiva 2km pitkä luontoreitti keskellä metsää, ja reitin varrella pääsee tutustumaan moniin Suomenkin luonnossa eläviin eläimiin. 


Ilma tuntui välillä aika kylmältä, mutta hypähtely ja juoksentelu metsäteitä pitkin piti kivasti lämpimänä.Nallekarhu oli jo aika väsynyt talven painaessa päälle...


Kaikenkaikkiaan onnistunut retkipäivä! 

Huomenaamuna pitäisi laittaa kello soimaan vaikka loma onkin... Ollaan menossa lasten kanssa jouluksi Etelä-Suomeen ja tänään heräsi ajatus Vain elämää -konsertista 27.12.

Tavoitteena saada aamusta varattua kohtuulliset paikat mulle ja siskolle <3 

Olisi taas jotain mitä odottaa!

Luxusaikaa siskon kanssa ;) 

En olekaan koskaan käynyt Helsingissä missään isommassa konsertissa, ja yksi haaveeni on ollut nähdä Vesa-Matti Loiri livenä. Toivottavasti nyt lykästää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!