keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kissan kestävä lamppu

Niinkun monet teistä varmaan muistattekin, meillä on kotona kuitenkin edelleen kaksi miestä, tosin varsin karvaista ja pitkäkyntistä sellaista! Toisella tuntuu olevan vielä oikein johtoihin erikoistuneet terävät hampaat! Minun lempilamppuni, House Doctorin pöytälamppu joutui hiljan noiden hampaiden uhriksi, ja olen siitä asti masentuneena ajatellut että ei **** tähän huusholliin voi edes lamppua laittaa!

Eilen kuitenkin törmäsin ihan ruuan hakureissulla Prismassa tällaiseen kivaan kaveriin, joka oli pakko tänään hakea meille onneaan koittamaan!
Yleensä en ole mikään jalkalamppujen fani, mutta tämä kaunokainen kyllä sopi minun silmääni täydellisesti! Eikä ollut hinnallakaan pilattu. Kissanomistajan kannalta plussaa:


1) rungon sisään piilotettu johto,
2) lampunvarjostin johon kynsi ei pysty,
3) jalan sai piilotettua pikkupöydän alle osittain niin, ettei johtoa jäänyt juurikaan "saataville".
Vapun kunniaksi ostettiin myös uudet verhot olkkariin, ja muutama nippu kukkia jotka tuossa keittiön suloisessa sekasotkussa odottavat kukka-asetelmien virittäjää... Siinäpä onkin puuhaa tälle illalle! Jospa näiden vapaiden aikana saataisiin vähän eloa blogiinkin :) Ainakin kukka ja verhopostausta tulossa ;)
Me aloitettiin meidän "vappuloma" jo tänään!

Nähdään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!