lauantai 3. toukokuuta 2014

DC muovi on mun paras kaveri!

Voi kuulkaa mä olen ihan fiiliksissä täällä noiden kontaktimuovien kanssa!!! Se onnistuu sittenkin!




Kohta meillä on uus keittiö! Hihii...


Seuraavaksi tekis sit mieli teipata ovet valkoisiksi... Ihan vähän jo kokeilinkin liesituulettimen päälle. Keittiön seinään laitoin samalla myös kalenterin :)
Nyt muistaa mennä kouluun!


20 kommenttia:

  1. Nyt heräsi kiinnostus, siis miten tuo toimii? Ja saako sen helposti sitten pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kontaktimuovin tapaan :) Aika helppo oli laittaa, apuna käytin tapetoimiseen tarkotettua muovilastaa ja mattoveistä. Nähtäväksi jää, kuinka kestää!

      Poista
  2. noi on tosi käteviä. itekki oon tuunannu vaikka mitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tälle ei taida tulla loppua... Nyt tekis mieli vetästä ruokapöytä valkoseks :D

      Poista
  3. Hei utelen, että mistä sä tota liitutaulumuovia ostit ja millanen hinta oli? Minkä levystä se oli? Kiitos jo etukäteen :)
    Terkuin vaunun tuunausta suunnitteleva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie hain omani K-raudasta. Liitutaulutarra oli 8,90e, ja rullassa oli 45 x 200cm. Kattelin netistä, ja siellä oliskin ollut edullisempia, mut aina oli joku väri loppu ja tuleehan niihin postikulut päälle. K-raudasta sain kaikki värit kerralla = helposti! Liitutaulutarrat oli ainakin täällä eri paikassa kun DC fixit, ja meinasin ensin tyytyä ihan tavalliseen mattamustaan. Onneks huomasin tuon ihan oikean liitutaulumuovin. Hintaeroakin taisi olla vain euro per rulla. Mm. Prismassa olivat huomattavasti kalliimpia!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. :) No eikö!!! Saapa nähdä kuinka mahtavaa on, kun kohta on joka paikka teipattu :D

      Poista
  5. Tulipa upea muutos, nuo on kyllä käteviä nuo dc-fixit :) Tuollaista liitutaulumuovia pitäis minunki hankkia. Ajattelin jääkaapin oveen teipata siitä muistitaulun jajajaja... mitäs sitä vielä keksis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Liitutaulumuovikin on yllättävän hyvää! Hyvin tuli jälkeä kun piirteli ;)
      Helppo myös pyyhkiä.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi vinkistä ;) Oon tosi tyytyväinen, ja ihan oikeeta liitutaulumuoviakin satuin löytämään!

      Poista
  7. Voi että näyttää hyvälle! Täältä ei saa enää noita dc Fixejä kaupoista, tarttis tilailla! Mistä sä hommasit!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Kajaani, se Kajaani... Onneks netistä saa, tosin monesta paikasta oli loppuneet.

      Poista
  8. Tulipa hieno! Kätevä emäntä!

    VastaaPoista
  9. Heippa! Löysin blogisi ja ihastuin heti, poikkeaa todella positiivisesti sadoista ja tuhansista toisiaan kopioivista sisustusblogista. Ihailen rohkeuttasi esitellä toisenlaista kotia, ulkoiset puitteet ei ihan viimeistä huutoa mutta sisältö on niin kaunis kaikesta huolimatta. Asun itsekin kaupungin vuokra-asunnossa yksinhuoltajana kahdelle lapselle, ei ole varaa "design-tuotteisiin" joita "kaikilla" on. Blogien lukeminen monesti sokaisee ja tulee joskus ihmeellisiä tunteita, minunkin on pakko saada Hay-tuoli, String-hylly jne. Vaan kun oikeasti ei ole pakko :D En edes pidä niistä :) Jatka ihmeessä samaan malliin, kurkkaan joka päivä ootko kirjoittanut :) t. Annu Iisalmesta

    VastaaPoista
  10. Hei,olen lukenut blogiasi pitkään(puolen vuoden tauko) ja haluan vain sanoa, että kyllä ne asiat järjestyy...luin pikaseen viimeisiä paria kuukautta mm asunto asiasta, oh hoh! Kaunista sulla nyt, rahattomanakin voi tehdä nättiä ja siivoaminen ei mitään maksa:) Itselläni myös vastoinkäymisiä, mutta yritän ajatella positiivisesti kaikesta. Voimia ja kaunista sunnuntai iltaa sinulle<3 t.äiti Turusta

    VastaaPoista
  11. Vautsi! Voiko dc fixillä siis myös päällystää isojakin kalusteita? Kuvassa ei ainakaan näy mitään rakoa siinä missä muovi on loppunut, miten olet saanut sen noin upeasti peitettyä? Täytyypä mennä ostamaan noita muoveja...

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!