torstai 12. helmikuuta 2015

Viikonloppua odotellessa

Heippa pitkästä aikaa! Elämä rullailee eteenpäin ja gradu on vienyt mennessään jopa iltaisin, lapset vaativat oman osansa ja muutakin elämää on ollut jonkin verran,  joten blogin kirjoittaminen on jäänyt aika vähälle. Täällä kuitenkin edelleen ollaan ja kun takana on taas lapseton vuorokausi, muuta elämää ei juurikaan ole ollut ja gradukin tökkii niin tuli ihan teitä ikävä :D 

Kun lapset ovat isällään, mie syön vain leipää ja mysliä. Harvoin tulee pelkästään itselle kokkailtua mitään varsinaista ruokaa, joten kuvatkin ovat toissa viikonlopulta kun koko pesue oli koossa edellisen kerran. Tehtiin ihan huippuhyvää pannupitsaa, johon laitettiin ilmakuivattua kinkkua,  tomaattia, vuohenjuustoa, kapsiksia,  pinjansiemeniä ja rucolaa. Nams! Pojat jo ymmärtävät näiden päälle, mutta tuonakin lauantai-iltana meidän neiti viisivuotias valitsi mielummin Saarioisten äitien tekemän makaroonilaatikon... Mikä noita lapsia vaivaa???
Ensi viikonloppuun (kaikki lapset koolla taas) tämä mamma onkin siis varautunut hankkimalla kaappiin makaroonilaatikkotarpeet! 

Viikonloppua 
odotellessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!