torstai 26. helmikuuta 2015

Minimenoa


Taas ollaan yhtä tenttiä lähempänä valmistumista, jiihaa!

Hidasta tämä mun edistyminen tuntuu olevan, mutta pääasia kai on, että suunta on oikea ja eikö se niin ole, että matka on tärkeämpi kuin päämäärä (selittelee itselleen) :D . Välillä kyllä tulee lipsuttua sivuraiteille, ja voisinkin erään ystäväni sanoin todeta, että "Kaikkea se gradu teetättää!". Tällä viikolla yhtäkkiä muistin, että hei, meillähän on nukkekoti! Iltapuhteina sitten syntyikin yläkerran oleskelutilan nurkkaan neulekori pikkuruisine lankakerineen ja neulepuikkoineen. 
Nukkekoti on meillä kovassa käytössä ja leikissä, joten mitään hirveää hifistelyä ei olla sen kanssa (vielä) harrastettu. Sinne pitää mahtua  kaksi viisivuotiaan kättä sopivasti leikkimään ilman, että äidin luomukset hajoavat. Tämä koti on siis leikkimistä varten, ja sen astiahyllylläkin kupit ovat suloisesti sekaisin ja kumollaan niinkuin perheen nuori emäntä on ne sinne itse asetellut. Ottanut varmaan äidin keittiöstä mallia :)
Nyt aion sukeltaa nukkekotiblogien maailmaan etsimään seuraavaa inspiraatiota... Vinkatkaa jos tiedätte kivoja! Plussaa olisi, jos blogista saisi nimenomaan näitä askarteluvinkkejä.

PUS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!