torstai 19. kesäkuuta 2014

Uusi kulta

No nyt on sit uusi luuri ja vieläpä ihanasti kulliteltu! Harvoin blogissa esittelen mitään uutta ostettua, mutta nyt on vissiin ihan pakko mainita! Hävettää tunnustaa, mutta viimeisen vuoden olen mennyt lainaluurilla, ja nyt kun palautuksen hetki on koittanut, oli pakko osamaksuinvestoida omaan :) Ostin sitten kerralla sen, minkä halusin. Instagramista ja mm. Pinterestistä kun on tullut osa arkea, niin ei kai sitä ilman osaisi ollakaan.

Kyllä nyt kelpaa lähteä jussin viettoon. Josko vaikka alkaisi opetella puhelimella blogaamistakin... Siihen en ole vielä venynytkään...

Kuorethan tälle kalleudelle oli kans ostettava, ja niissä sitten pihistettiin. Glitterissä oli 50% ale, ja se ainoa malli jossa oli myös näytön suojaava puoli läksi matkaan... Ei tuo pinkki leopardi ole ihan mun juttu, mutta mitäpä sitä ei rakkaimpansa suojaamiseksi tekisi.

Ihanaa juhannusta teille. Katotaan saanko jonkinmoista puhelinpostausta aikaiseksi jussin aikana. Kyyti lähtee aamulla klo 7.00 kohti Keski-Suomea.


2 kommenttia:

  1. OI-joi miten magee kapula! ♥ Lämminhenkistä Juhannusta Sinulle, Viivu!

    VastaaPoista
  2. Tytöllä tämä puhelin ja tosi hyvä onkin. Myös nuo samat kuoret ja on muuten kätevät! Vaikkei ehkä aikuisen makuun lempparikuosi mutta suojaa kuitenkin ja toi magneettiläppä kätevä. Ihanaa juhannusta! Eliisa

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!