torstai 3. heinäkuuta 2014

Kahden vaiheilla

Nyt sitten koitti se päivä, kun talo, johon meidän piti alunperin muuttaa kolmisen kuukautta sitten vihdoinkin on tyhjä ja vapaana. Muistatteko tämän. Edessä on iso päätös muuttaakko vai jäädä tähän. Vuokranantaja on aivan ihana kun edelleen meitä pitää ensisijaisina asukkaina, ja lupasi remppaakin yhteistuumin ennen meidän mahdollista muuttoa, mutta on monia asioita jotka puoltavat myös tähän asuntoon jäämistä, eikä niistä pienin ole raha :/

Opiskelija-asunnossa asumisessa on puolensa. Vaikka tämä ei kaikkia yhteiskunnassa vallitsevia ihanteita asumisesta täytäkään, niin näin opiskelevana yksinhuoltajana on oppinut arvostamaan pientä vuokraa, johon sisältyvät niin vesi, sähkö kuin nettiyhteyskin!  Asumiskulut ovat todella pienet! Välillä on siis ollut varaa ostaa juustoa leivän päälle ja esimerkiksi pari uutta bungalowia ;) Muutto omakotitaloon tietäisi ihanaa ympäristöä, mutta kukkaronnyörien kiristämistä taas äärimmilleen. Niin, ja tietysti vielä yhden pakkaus- muutto -ponnistuksen. 

Olen oikeasti kahden vaiheilla. Muuttaa vai jäädä, siinäpä pulma!

Onneksi ei tarvitse päättää tänään!


4 kommenttia:

 1. Oi joi... Onpas sulla pähkäilemistä... Itse ehkä "sortuisin" puutalon tunnelmaan 😊 12 kertaa muuttaneena pakkaisin siltikin muuttolaatikot jos paikka olisi viehättävä. Mutta mieti rauhassa, tsemppiä! *Minna*

  VastaaPoista
 2. Voih... Eipä oo helppo päätös ei. Iso miinus on, jos joutuu venyttämään kukkaron nyörit tosi tiukille, vaikka extraihana koti olis tarjolla... Toivottavasti löydät sopuisan päätöksen, mitä ei tartte myöhemmin katua :)

  VastaaPoista
 3. Huh huh, siinä onkin mietittävää. Asioilla on puolensa ja tässähän on oikeastaan kaksi hyvää ratkaisua oli se sitten kumpi tahansa. Mietit mikä on sitä mitä tässä kohtaa elämää haluat oikeasti ja mitkä asiat painavat puntarissa eniten.

  VastaaPoista
 4. Ikään kuin tunne- ja järkiratkaisu vastakkain. Kuten Susu sanoi, kaksi hyvää vaihtoehtoa. Valinta on vaikea, johdatusta siihen toivon sinulle. Listaa vaikka paperille hyviä ja huonoja puolia molemmista josko se selkiyttäisi asiaa.

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!