tiistai 19. elokuuta 2014

Aurinkoinen arki

Heippa täältä toisen arkipäivän takaa :) Tänään on satanut vettä ja nämä päiväkotipäivän jälkeiseltä paluumatkalta otetut kuvat ovat eilisiä, mutta sateesta huolimatta sopivat varsin hyvin myös tähän päivään! Arki on alkanut yllättävän kevyesti ja aurinkoisesti. Ilma on niin kylmä ettei onneksi tee mieli rannalle, hehe! Niinpä on ihan kivaa, että on jotain mielekästä tekemistä ja hyvillä mielin voi illasta käpertyä kotiin järjestelemään syksyä ympärilleen ja polttelemaan kynttilöitä. 

Pikkuneidin päiväkotiuraa on taas aloiteltu ja tämä viikko onkin pyhitetty pehmeälle laskulle. Itse kasvatusasioiden parissa työskennelleenä näitä siirtymävaiheita miettii aina jotenkin tosi paljon. Onneksi on mahdollisuus tehdä tätä hommaa tänä syksynä "lapsentahtisesti". 

Ensimäiset tenttikirjatkin on kirjastosta kotiin kannettu, joten voisi varmaan kohta sanoa, että "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" ;) 

Matkalla tehtiin muuten myös vähän maataidetta... Sommiteltiin luonnon ihanuuksia kehyksiin. Kivaa syyspuuhaa lapsen kanssa!


Mukavaa viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!