torstai 14. elokuuta 2014

Kesä loppu än yy tee kohta!

Heippa murut! Aika mahtavaa, jos täällä blogin puolella vielä joku on jaksanut roikkua mukana :) Nimittäin tässä on nyt tullut ikäänkuin luonnostaan tällainen luova tauko koko blogille. Helle on saanut mun koneen hikeentymään lopullisesti ja ajanut meidät pihalle niin, että päivitykset on tullut tehtyä poikkeuksetta instagramin puolelle, puhelimen kautta. Olen siis laiminlyönyt tämän puolen. Välillä unohtanut tietokoneen ihan kokonaan...

Mutta ei hätää! Kesäloma loppuu ja arki alkaa, ja arjen mukana saapuu VIHDOIN uusi kone! Kaiken pitäisi siis palata vanhaan päiväjärjestykseen viimeistään ensi viikolla! Mahtavaa! Eikä vähiten mahtavaa, että sitten alkaa myös gradun kirjoittaminen... Voitte olla varmoja, että sen myötä myös blogin päivittäminen tihenee ;) Luultavasti meillä tulee olemaan myös ennätys siistiä, ja aloittaisiko sitä vaikka jonkin uuden harrastuksen... Tunnistatteko ilmiön?

Takana on ihan MAHTAVA kesä. Ehkä paras ikinä! Helle sopii mulle! 


Palataan pian asiaan!

Me nautitaan vielä viimeisistä lomapäivistä. 

Maanantaina se sit alkaa, ARKI!

2 kommenttia:

  1. Arkikin on välillä ihan kivaa vaikka salaa toivoisin kesän vain jatkuvan ja jatkuvan... Kiva kuulla sinun kuulumisiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Jotenkin vaan tänä kesänä en ole millään saanut tarpeekseni näistä helteistä ja auringosta <3 Jospa se mieli kuitenkin tässä pikkuhiljaa muotoutuu arkeen kunhan alkuun päästään ;)

      Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!