sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Iltapäivän teehetki

Heippa vaan! Täällä kämpässä on senverran vilu, että kynttilöiden polttaminen ja teenjuonti on noussut arvoon arvaamattomaan. 

Leipasinpas kyläilyn innoittamana pitkästä aikaa ihanan suolaisen piirakan, jollaista sain maistaa serkkuni luona, ja johon tykästyin. Ainakin minulle tämä vuohenjuusto artisokka -piiras oli ihan uusi tuttavuus. Pohja on ostettu valmiina kaupasta ja päälle on ladottu artisokan sydämiä, punasipulia ja murennettua vuohenjuustoa. Täytteen päälle kaadoin ihan perinteisen muna-kerma seoksen maustettuna suolalla ja mustapippurilla, ja paistamisen jälkeen ripottelin päälle kurpitsan- ja auringonkukan siemeniä. Ihanaa kuuman teen kanssa!





Näiden aurinkoisten kuvien myötä (ihanaa kun valo tulee tällä kertaa ihan oikeasti ikkunoista!) toivottelen täältä kaikille oikein aurinkoista tulevaa viikkoa! 

<3 Viivu

4 kommenttia:

  1. Jestas, miten hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin mulle maistuu, ja jotenkin nuo siemenet piirakan pinnalla on ihana keväinen lisä! Jospa vaikka mahaan kasvaisi auringonkukka :D

      Poista
  2. Tulit mieleen kun näin tämän sisustusvideon:
    http://www.kotiguru.fi/vuokra-asunnon-keittio-kivaksi-nain-teet-muutoksen-satasella/?utm_source=FB&utm_medium=fb_postaus&utm_campaign=fb_unelmienasunnot&cmp=fb_unelmien_asunnot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä! Ihana muutos oli keittiöön saatu aikaiseksi! Mun pitäisi tässä joku päivä vähän kuvailla näitä "kauhistuksia" niin saisitte mulle kaverina ideoida, onko MITÄÄN tehtävissä ;)

      Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!