keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kurkistus eteiseen

Reilu viikko nyt takana uudessa kodissa Joensuussa, ja en voi mitään sille, että välillä mietin niitä lautalattioita... Toisaalta opiskelijaelämä vetää kukkaron nyörejä sen verran tiukalle, etten tiedä uskallanko tästä suurempiin asumiskustannuksiin lähteä. Talven sähkölaskut pelottavat, ja näissä opiskelija-asunnoissa sähkö kuuluu jo valmiiksi vuokraan. Kätevää! 

Ilmassa leijuu siis edelleen vähintään ne kaksi kysymystä, muuttaakko vaiko eikö muuttaa. Ajattelin nyt kuitenkin esitellä pikkuhiljaa teille tätä meidän "opiskelijaboxia". Onhan tämä omalla tavallaan nostalgista palata taas "tähän elämänvaiheeseen" :D Jospa tässä vaikka nuortuisi sivutuotteena. Toivoa sopii!

Asunto on siis neljännessä kerroksessa (3. asuinkerros) joten reisitreeni on taattua! Yksi iso plussa kämpässä on heti sisääntulon tuntumassa oleva kohtuullisen kokoinen naulakkosyvennys. Asunto on aikaisemmin ollut solukämppä, ja ilmeisesti sen takia näihin on rakennettu tuollaiset syvennykset, joita kyllä harvemmin näkee muuten. Syvennys on itseasiassa kiva, kun se vähän kätkee suojiinsa vaatepaljoutta ja siivouskaapin, työkalupakin & muut tärkeät, mutta ei niin kauniit tavarat. 


Myös valaistus on monin paikoin mietitty jo vuokranantajan puolesta valmiiksi, joten aika pian sain todeta, että meillä on aivan liikaa lamppuja! Iso plussa on myös tuo suuri kokovartalopeili. Lähtökohtaisesti palapeilit sun muut on ihan kammotuksia, mutta kieltämättä tämä on kätevä! Vauhdittaa laihdutustakin kummasti ;) Varokaa vaan, kohta alkaa selfietä pukkaamaan!Toinen ehdoton plussa on valkoinen maali seinissä. Olinkin jo kyllästynyt siihen kellertävään! Valkoinen on hyvä perusväri, kertakaikkiaan! Jos unohdetaan ne kaikki kuolettavan ihanat tapetit, niin... valkoinenhan on ihan hyvä!


Vaatesyvennys siis käytävällä oikealla. Koska asunto on ollut soluasunto, ovat huoneet sitten kivasti (?)
tuossa vasemmalla puolella, ja käytävän päässä kaikki huipentuu tupakeittiöön. Siitä lisää seuraavassa numerossa ;)

Nyt me aletaan odottelemaan vieraita!

Mukavaa keskiviikkoa <3

1 kommentti:

  1. Tosi kodikkaan näköistä teillä siellä jo on, mä ainakin odotan innolla kuvia siitä tupakeittiöstä :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!