perjantai 4. huhtikuuta 2014

Viidennen päivän iltana

Jahas... pitäisikö sitä muutama kuva uudesta kodista, taikka ainakin eteisestä tännekin laittaa, vaikkei sitä unelmakotia TAASKAAN tullut! Alkaa jo huvittaa koko blogi! Viivun täydellistä ihanaa kotiunelmaa on tässä etsitty nyt kohta kuusi vuotta :D Ei oo, ei tuu! Mutta iso hali ja peukku teille, jotka olette jaksaneet mukana roikkua! Olette kultaisia <3

Olen viime päivinä miettinyt, mistä sisältö blogiin, kun remppaa ei sitten tullutkaan... Eikä taloa.  Kuka jaksaa katsella näitä opiskelijakämpän valkeita seiniä? Paitsi tietty me... Meillä ei oo muita vaihtoehtoja ;)


Ajatus täyttyy nyt siitä, että näiden seinien sisälle pitäisi kahdeksi vuodeksi rakentaa koti. Ilman maalia, ilman tapettia... (hitsiläinen, sitäkin monta rullaa kaapissa!!!) Ja näiden seinien sisällä pitäisi kirjoittaa gradu. Löytää into ja jaksaminen tehokkaaseen opiskeluun.

Tämä viikko on ollut armollinen. Mummon kanssa on pesty ikkunoita ja purettu laatikoita. Käyty ulkona syömässä ja kirkossa kuuntelemassa Jippua, mutta ensi viikolla alkaa arki. Näyttää siltä, että se arki alkaa näiden valkoisten seinien sisällä, joihin ei edes naulaa saa upotettua! (Paitsi eteiseen) Silti olen jotenkin kierosti onnellinen... Ihan KAMALAN onnellinen. 


Jostain syvältä kumpuaa usko siihen, että paras on vielä edessä...

Niinpä toivottelen ihanan positiivista viikonloppua kaikille teille ihanoille <3

~Viivu~
8 kommenttia:

 1. Ihana :) Siis tuo tunne että paras on vielä edessä ja tuo onni :) Kauniilta siellä kuvissa näyttää, kukkiakin eteisessä. Kaksi vuotta menee nopeasti, mieti sen verran taaksepäin ellet usko. Kärsivällisyys-koulua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on kyllä sellanen juttu, että ne tuo kodikkuutta ihan mihin tahansa! Jotenkin tuntui, että pakko heti saada jotain elävää näidenkin seinien sisään :) Tänään hain itseasiassa jo toisen satsin... Vai oliko se jo kolmas :D

   Poista
 2. Hei,
  Oletko kuullut tarroista, joilla raskaammatkin taulut yms. pysyvät seinällä. Eivätkä nämä tarrat jätä jälkiä seinään. Tässäpä linkki blogiin, josta itse kyseiset tarrat bongasin: http://kaitaliina.blogspot.fi/2014/03/talut-seinalle.html

  Tsemppiä opintojen loppuunsaattamiseen! Gradua kannattaa tehdä ajatuksella, että "jokaisenä päivänä teen jonkun verran", silloin homma etenee. Välillä on tunne, ettei tästä tule mitään, eikä teksteissä tunnu olevan mitään järkeä...mutta kyllä sieltä pikku hiljaa se järki alkaa löytymään :) Täytyy vain valmistautua sietämään sitä tunnetta, että homma on ihan levällään :) Vinkkina suosittelen rajaamaan gradun aiheen riittävän kapeaksi! Muista, että gradu on vain päättötyö ja aina parempi valmis, heikommalla arvosanalla valmistunut gradu, kuin keskeneräinen täydellisyyttä tavoitteleva gradu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy katsella tarravaihtoehtoja!

   Gradun tekeminen alkakoot toden teolla, kunhan saan tytölle ensin hoitopaikan. EIköhän se siitä... Tuun sit aina tänne blogiin itkemään kun ei edisty :)

   Poista
 3. Kivaltahan teillä jo näyttää siellä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta blogista, jossa sisustat kodin kuin kodin taidokkaasti viihtyisäksi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle tästä aurinkoisesta kommentista! Lämmitti mieltä ja sydäntä <3

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!