lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lauantaipäivää

Lauantaipäivää vaan täältä vaatehuoneen perukoilta! Kesäkelit ovat tipotiessään, joten kerrankin ehtii siivoamaan kun ei tarvitse ruskettua. Siivoamista täällä riittääkin! Otin semmosen aika kunnianhimoisen tavoitteen järjestellä vaatehuoneen ja noita kaappeja joihin tulee aina vaan työnnettyä tavaraa muttei koskaan sitten katsottua mitä sinne tulikaan työnnettyä. Välillä pitää käydä ihastelemassa kukkia ja katsomassa inspiraatiokuvia Pinterestistä niin sitten taas jaksaa! 

Jaksaa jaksaa!


2 kommenttia:

  1. Hei, olen lukijasi vaikken ennen kommentoinutkaan. Kiva kun taas ehdit kirjoitella tänne, olen seuraillut toista vuotta blogiasi. Täällä myös murkku ja uhmis ikäiset pojat(ja äidillä kaiketi vaihdevuodet),että silleen...:-D Kaunista sunnuntaita, täällä jatkuu helle <3 t.äiti Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Olipa ihana kun ilmiannoit itsesi :D Näistä kommenteista tulee aina niin hyvälle tuulelle. Täytyy myöntää että oon kyllä kade tuosta helteestä! Täällä on nyt jo toista päivää pilvistä ja rannalle tekis ihmisen mieli! nauttikaa te siellä meidänkin puolesta :)

      Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!