lauantai 3. elokuuta 2013

Melkein mestari

Helle, helle, helle, helle!!! Ja helteen päälle yllätysvieraita! Voisko olla sulosempaa. Ihan kuin oltaisiin saatu sellanen miniloma tähän viikonlopun keskelle. Tyttöjen kanssa on kierrelty kaikki (no ainakin puolet) Kajaanin nähtävyydet ja nautittu auringosta! Pikkutyttöjen mielestä linnanrauniot on kiehtova paikka, ja onhan se! Porukan ainoa mies laitettiin radalle juoksemaan ja sille siten pätevänä hurrattiin :) Hyvä keli juosta kun tarkenee! Kisat kisattiin ikämies-sarjassa, ja itseasiassa tajusin mahdollisuuteni! Tarjolla oli monta lajia joissa osaanottajia ei ollut laisinkaan... Sinne vain kisaamaan, ja Suomenmestaruusmitali kaulassa kotiin! Noh, myönnettävä on, että miesten juoksussa en olisi pärjännyt...
Ilta kruunattiin vielä tivolireissulla ja ystävän kanssa jätskiä ja vadelmia tuhoten... Kesä vaan on NIIN parasta! Aurinkoisia päiviä myös teille kaikille!!!4 kommenttia:

 1. Satumaisen näköinen tivolivempele. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurpitsavaunussa mennään... Se vaaleanpunainen olis ollu vielä karkimpi, mutta onneks neidille kelpasi kyyti tässäkin. :)

   Poista
 2. Mä katsoin tuosta ekasta kuvasta nopsasti, että olette olleet jossain ulkomailla :)

  Ihania kesäkuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mitäpä sitä merta etemmäs kalaan kun meillon niin eksoottista täällä Kajaanissakin ;)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!