perjantai 30. elokuuta 2013

Sadonkorjuu

Paitsi että perjantaina jo muutenkin on syytä juhlaan, vietettiin meillä tänään sadonkorjuupäivää! Vaikka alkuperäinen "poimi itse omasta puutarhasta" -ajatus ei aivan aukottomasti toiminutkaan (Suomen lyhyen kesän syytä kaikki...) oli ilo suuri kun kypsät tomaatit poimittiin parempiin suihin mikron päältä. Sinne ne olin napsinut tertuistaan turvautuen siihen viimeiseen oljenkorteen: sisällä kypsyttämiseen!  Ja niin kävi kuin kävikin! Tänään meillä juhlittiin viikonlopun starttia itse kasvatettujen tomaattien merkeissä!


Vaikka sato tällä erää oli varsin piskuinen (kolme kovaa T:tä) , voin vakuuttaa, että itse kasvatettu on itse kasvatettu! Mahtava viikonloppufiilis! Kolmesta tomaatista :)


Ah ollapa maatila :D

Huomenna päästään maalaismarkkinoille nautiskelemaan lisää lähituotteista, vaikkeivät ihan omalta parvekkeelta olekaan ...


Poikienkin mielestä oman parvekkeen tomaatit oli 5/5, joten tyytyväinen voi olla. Niin ja lisää satoa on tulossa... Mikron päällisen kautta kierrätettynä :) Ihanata viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Nams!

  Meilläkin oli tomsku pihalla (kuten joka kesä) ja satoakin tuli ihan kivasti. About parikymmentä, jotka Pienin veti ääntä kohti ennenkuin kukaan ehti sanoa hep. Tai maistaa..

  Samoin kävi niille viidelle mansikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla tää oli eka! Ja voit olla varma, että oon vartioinut sitä kuin leijona!

   Mansikoita harkittiin kanssa mutta tänä kesänä jäi hankkimatta. Ens vuonna täytyy laajentaa viljelyksiä ;)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!