tiistai 29. lokakuuta 2013

Lempipastaa

Kylmäsavulohipasta on yksi niistä herkkuruuista, joka on helppo tehdä kotona yhtä maistuvaksi
kuin ravintolassa. Vai olisiko jopa vieläkin maistuvammaksi?

Kaiken kukkuraksi vielä nopeaa ja helppoa! 

Kuvat ovat loppukesältä ja niissä vilahtelee tuoreita kukkia mummon pellolta. 
Harmi kun tuo kukka-aika on niin kovin lyhyt näillä leveyksillä. 
Pasta maistuu sen sijaan ehkä vieläkin paremmalta kylminä syysiltoina.



Olen tosi huono antamaan mitään tarkkoja reseptejä, koska olen sellainen mutu-kokki.
Harvoin itsekään seuraan orjallisesti mitään ohjetta.
Monessa pastaohjeessa neuvotaan käyttämään kastikkeeseen esim. kasvisliemikuutio,
mutta mielestäni kylmäsavulohi on jo itsessään niin suolaista ja maistuvaa, että
itse maustan pastan ainoastaan sipulilla, sitruunalla ja tuoreella tillillä,
joka tästä annoksesta ehdottomasti puuttuu!

Ripaus pippuria (/sitsuunapippuria) joukkoon ja päälle paksut Parmesanlastut, AVOT!

Juhlapäivänä sekaan voi lurahtaa valkoviiniä, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä.



BON APETIT!

1 kommentti:

  1. Kuulostaapa helpolta ja herkulliselta-täytyykin kokeilla, kiitos reseptistä!Heidi

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!