maanantai 6. lokakuuta 2014

Tiällä taas!

Elämä lyö taas välillä vasten kasvoja aika rankasti... Mutta en mie osaa kai ilman teitäkään olla :D Mennään nyt sit vaikka päiväkirjaperiaatteella vaikka muuten en tälle blogille oikein tällä hetkellä sisältöä keksi. Olis niin huippua kirjoittaa vapaasti millasta tämä sinkkuäidin arki ihan oikeasti on, mutta on liian paljon ihmisiä joihin se koskisi...

Kiitos ihanista kommenteista siitä, miten mulle toivotaan kaikkea hyvää. Paljon hyvää olen saanutkin kokea, mutten mitään kestävää, ja se vie mielen välillä aikalailla maahan. Onneksi tuo vilkastunut yliopistoelämä pitää mielen virkeänä ja pakottaa aamulla ylös ja hommiin! 



Tämän päivän löytö oli kirkasvalonurkkaus yliopiston uumenista... Päiväkahvit ilman kiirettä, ja terapiaistunto rakkaan ystävän kanssa kirkkaan valon loisteessa teki tehtävänsä! Kyllä tästä noustaan! Kohti uusia pettymyksiä! :)


Illalla vielä sokeriöverit niin eihän elämä VOI olla muuta kuin makeeta!


<3



6 kommenttia:

  1. Ootte kyllä tyttös kanssa kuin kaks marjaa :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos <3 Ihana kommentti ja saa hymyn huulille! Pikkasen vaan paranneltu painos tuo nuorimainen ;)

    VastaaPoista
  3. moi! tiällä edelleen kyllä sinuu seurataan.... älä häviä minnekkään, jookos :)
    terkuin Tiina, muistat kait miut vielä.... :)

    VastaaPoista
  4. Voi Viivu, mä niin tiedän ton tunteen! Mutta usko mua, mä oon ihan satavarma että ens kesään mennessä oot tosi onnellinen ja elämä hymyilee :) Elämä on laiffii vai miten se Nykänen sano...

    VastaaPoista
  5. Välillä elämä koettelee niin, ettei aina muista, että meille annetaan sen verran, mitä jaksetaan kantaa. Tai tätä ohjetta olen itse yrittänyt muistella, kun on mudissa möyritty ja aina on noustu. Voimia! Ja postailet sen mukaan, mikä tuntuu itseltä parhaalta, lukijat ymmärtävät. Muista iloita pienistä hetkistä, lapsista, kissoista ja lähestyvästä joulusta. Meillä mennään tänä vuonna pienellä budjetilla, mutta sitäkin tunnelmallisemmin.

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!