lauantai 14. helmikuuta 2015

Sokeriähky vs. elämä-ähkyAlunperinhän oli vain purkki kermaa,
ja ajatus laskiaispullista...
Hattaraisen hempeät ja tahmaiset ystävänpäiväterveiset täältä sokerileipomusten keskeltä! Meidän ystävänpäivä on ollut varsin arkinen vessan pesuineen ja muine kotihommineen (juu, ei pätkääkään romantiikkaa, MISSÄÄN!!!) , mutta päätettiin lasten kanssa ilahduttaa itseämme loihtimalla hiukan sokeriherkkuja päivää sulostuttamaan. Alunperinhän ajatus oli tehdä vain laskiaispullia, mutta koska Bebe -leivos on aina ollut yksi mun lempiherkuista, ja koska sopivasti sattui resepti silmään Kinuskikissan sivuilta ja kaapista löytyi kaikki tarvittava reseptin kokeilemiseen, päätin ottaa haasteen vastaan! (... ja koska sokeri on paras lohduttaja, mutta sitähän ei lapsille kerrottu)

Musiikit täysille ja leipomaan!

Voin sanoa, että nyt on makeaa vähäksi aikaa!!! 
Luojan kiitos näitä voi pakastaa! Riittää lääkettä useammallekin päivälle.


Kaikesta huolimatta
halusin tulla kertomaan, että olette ihanoita!

Ihanaa ystävänpäivää <3


4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet Ystävänpäiväterveiset! Oih, ihanan näköisiä leivoksia... nam...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joku viisas on joskus sanonut, että ystävänpäivän jälkeinen päivä se vasta tosi ystävän päivä onkin :)

   Poista
 2. Sulla on kiva blogi ja nostan hattua positiivisuudellesí, koska ei ole varmaan helppoa yh.na pyörittää arkea, kun ei näin parisuhteessakaan aina ole. Olet kaunis ja pirteä nainen ja sulla on kiva koti :). Pidän itse samanlaisesta tyylistä.
  Hyvää kevättä sulle ja lapsillesi!
  -Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi <3 Tuli ihan tippa linssiin kommenttiasi lukiessa <3 Ei tämä nimittäin oikeasti ole aina helppoa. Onneksi on syntymälahjana saanut tämän hullun luonteen joka pistää aina nauramaan kaiken vaikeankin keskellä. Suurta lahjaa on se, kuin myös ihanat ystävät jotka antavat ihan mielettömästi voimaa ja iloa, ihan kuin tekin täällä blogissa :)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!