torstai 2. huhtikuuta 2015

Kyllä se sieltä tulee...


Ensin mä olin, et ei kyllä tuu pääsiäistä tästä tänä vuonna!
Taas on sinkkuäidillä edessä sellainen juhlapyhä, että kotiin on jäätävä yksin. Lisäksi päällä on "kesäksi kuntoon" kampanja (=laihis) joten elämä on kaikenkaikkeaan aika askeettista. Tänään sorruin jo ajattelemaan, että kyllä ne vain ylensyönti ja lapset tekevät juhlapyhistä juhlan! Turha edes yrittää pääsiäistunnelmaan kun kerta kuitenkin olen yksin ja kaikki ystävätkin lomailevat sukulaisissa tai viettävät aikaa perheen kesken. 


Illan mittaan kuitenkin laiteltiin vähän munia ympäriinsä ja ostin laatikollisen narsisseja joita leviteltiin niin ikään ympäri kotia ja ehkä sieltä ihan pieni pääsiäinen alkaa nostaa päätään vaikka suklaamunat menevätkin parempiin suihin. 

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle <3


1 kommentti:

  1. Taas mennään samoja latuja :) Yksinäiset juhlapyhät ovat rankkoja. Ja juurikin se tunne kun kaikilla muilla tuntuu olevan ohjelmaa mutta yksin kököttää vain kotona. Mutta toisaalta kun yksin on vastuussa kolmen lapsen arjen pyörittämisestä, on ne pienet lepotauot paikallaan. En enää odota juhlapyhiltä mitään muuta kuin käpertymistä yksin sohvannurkkaan omien ajatusten kanssa :)Tänään taas jaksaa iloisesti ottaa lapset vastaan ja rutistaa oikein kunnolla. T:Lilli

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!