tiistai 13. syyskuuta 2016

Syksyn kukkaset

No nyt ollaan sit viimeistään raskaana, ja se tuntuu! Välillä on päiviä, etten jaksa yhtään mitään. Koko raskaus on mennytkin tähän saakka ihan ihmeen hyvin. Olen ollut henkisesti tosi hyvinvoiva, vaikka kaikkea pikku kremppaa on välillä ollutkin tämän olemisen kanssa, niinkuin asiaan kuuluu. Mieli on silti pysynyt virkeänä ja hormoonihuuruista ei oikeastaan ole ollut tällä kertaa tietoakaan. Nyt kun laskettuun aikaan on enää kuusi viikkoa aikaa, alkaa iskeä jonkinlainen fyysinen kisaväsymys, ja haluaisin hautautua vain kotiin hautomaan tulevaa pikkuista rauhaan kaikelta ulkopuoliselta maailmalta. Onneksi J jäi juuri viikon lomalle ja kahden työviikon jälkeen olisikin sitten sopivasti vuorossa syysloma, joten tämä mun rauhassa hautominen on aika hyvin onnistunutkin toistaiseksi.  

Eilen saatiin yllätysvieraita iltakahville ja omenapiirakalle, ja en voi lakata ihastelemasta kukkakimppua jonka sain tuomisina. Kylläpä se virkisti väsynyttä odottajaa! Juuri ihanan villi kimppu luonnosta minun makuun.


Kukkia ihastellessa olen myös alkanut suunnitella tuon kukkien takana olevan seinän maalausta... Jospa sitten vauvalomalla olisi voimia ja aikaa alkaa tekemään täällä kotona myös pieniä sisustusjuttuja, kun ensin toivutaan vauvan kanssa synnytyksestä ja jäädään vähintään siksi vuodeksi kotiin. Ideoita on ainakin ehtinyt jo syntyä näiden muutaman kuukauden aikana, jotka me on nyt tässä asuttu.

Mukavaa viikkoa kaikille siellä toisella puolella <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!