perjantai 2. syyskuuta 2016

Ilmaishaukka

Ihanaa olla mainosten uhri! Tiiättekö kun vauvaa odottavien rahoista oikein kilpaillaan! Tarjolla on jos jonkinlaista vempelettä joita se kullannuppu juuri tarvitsee. Noh, isoa osaa ei välttämättä tarvitse, mutta tottakai tällainen tarjous- ja ilmaishaukka hyödyntää kaikki mahdollisuudet joutua mainosten ja ilmaistuotteiden uhriksi!

Ensimäisen ilmaisen vauva-lehden sain jo kesällä Helsingin kaduilla kulkiessani. Silloin hiukan petyin, kun kyseessä olikin useita kuukausia vanha numero, joskin toisaalta jutut olivat kyllä melkein samat kuin jo 18-vuotta sitten kun sen ihan ensimäisen Kaks plussani kotiin kannoin. Joten samapa tuo. Kivasti viritti jo vauva-aikaan sen selailu.

Netistä selaamalla löytää myös joukon ilmaispaketteja joita nyt sitten tällä viikolla olen haravoinut oikein urakalla. Eilen noudettiin tulevan isosiskon kanssa Lastentarvikeliikkeestä Pampersin ja edellämainitun yhteistyössä kokoama Baby box.

Boxi sisälsi vihreän rätin/liinan, kylpyaineen, pyykinpesuainenäytteen, tutin I love mom -tekstillä sekä tietysti kasan vaippanäytteitä ja kosteuspyyhkeitä. Tutista tuli luonnollisesti äidin suosikki!
Tänään postilaatikkoon kolahti paketti Vau -kirjalta. Mainittakoon, että tästä paketista joutui maksamaan postituskulut, kokonaisen 5,90e. Paketista kuoriutui Kultaseni -kirja, pehmokirja, pehmosydän sekä hauskat kortit, joissa on erilaisia tähtihetkiä vauvan ensimmäisen vuoden ajalta. Kortteja voi halutessaan käyttää vaikkapa valokuvissa, tai sitten vain vauvakirjan tyyliin muistin virkistyksenä ja muistojen tallentamiseen. Tämän paketin huono puoli on se, että jäsenyys Vau -kirjassa täytyy muistaa perua, ettei jatkossa sitten tupsahda joka kuukausi uusi paketti postilaatikkoon, ja ne eivät sitten enää olekaan yhtä ilmaisia...Liberon pakettia meillä vielä odotellaan. Onkohan mulla jäänyt joku vielä tilaamatta? Saa vinkata!

Eilisen päivän kruunasi vielä sähköpostiviesti Uuden Kuun Emilialta, jossa kerrottiin, että olin voittanut blogiarvonnassa Nivean tuotepaketin. Tänään on vissiin ihan pakko lotota! Näillä eväillä on hyvä lähteä viikonloppuun <3


2 kommenttia:

 1. Aaaww.. ihania paketteja <3
  Ei noita silloin ollut vielä noin paljon :D

  Suloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin aika ihkuja! Sitäpaitsi näissä höyryissä ja huuruissa kaikki tuntuu niin söpöltä. Noi kortit on nyt vissiin aika uus juttu ja ne olikin melkein söpöimmät. :)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!