perjantai 11. tammikuuta 2013

Ihan oikea perjantai

Siitä on nyt about neljä vuotta ja rapiat, kun mulla on viimeksi ollut ihan OIKEA perjantai. Sellainen, että on käynyt viikon töissä, laskee päiviä, tunteja, minuutteja vaikka tykkääkin joka sekunnista ja sitten ; VAPAA!!! Siis sellainen, että kun painaa työpaikan oven kiinni, niin sen jälkeen kukaan ei soita, ei vaadi, ei kysele.Saa vain olla ja unohtaa kaiken hetkeksi. Kokonaiseksi KAHDEKSI päiväksi. Luxusta!

Aloitin viikko sitten uuden työn. Ihanan sellaisen. Jollain lailla tuntuu, että olen palannut sinne minne kuulun... Kotiin, eli lasten maailmaan. Vuodet yrittäjänä opettivat paljon enkä kadu hetkeäkään, mutta täytyy sanoa, että on jollain tavalla vapauttavaa olla taas "vieraalla töissä". Eikä vähiten siksi, että voin osallistua tähän iloon siitä, että on taas perjantai ja edessä on ihana, rentouttava viikonloppu. Siitäkin huolimatta, että nautin myös työstäni :).

Minulle se tarkoittaa viikonloppua ilman lapsia ja aloitinkin sen nukkumalla ensin oikein makeat päiväunet ja sitten potkimalla itseni sohvalta jumppaan. Nyt aion juhlistaa tätä suurta pientä päivää kokkailemalla itselleni jotain hyvää ja nautiskelemalla lasin viiniä... Huomenna on edessä viimeistenkin joulun rippeiden raivaus... Hommaa riittää! Mutta ah NIIN kotona!!!


Ihanaa perjantai-iltaa myös teille!!!

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että paluu alkuperäisille urille tuntuu hyvältä! Tsempit uuteen työhön! Kyllä tämän työviikon jälkeen tuntuu aina perjantait makiammalta! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikonloppua sinne!! <3

  Tervetuloa osallistumaan kisaan, sinä ja kaikki lukijat myös tietty:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2013/01/nyt-kisataan.html

  VastaaPoista
 3. Täällä heti yksi vaatimassa... Eli voisitko vastata maileihini, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juuh, huomenna olisi vielä vuorossa sellasta hommaa :)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!