sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun tilinpäätös

Hirrrrrween kiva viikonloppu takana... Kaikki lapset nurkissa ja paljon paljon hyvää ruokaa, mummoilua, isomummoilua ja muuta yhdessäoloa. Pientä nurinaa siitä miks "äiti ei päästä laskemaan joka päivä, äiti ei anna syödä millon huvittaa, äiti ei anna rahaa ja sano "Menkää Heseen" ... Miks ÄIDILLÄ on säännöt? Mutta sitä kai se äitiys on... parhaillaan ja pahimmillaan.

Putousahdistuskin helpotti kun VIIMEIN löydettiin poikien kanssa niistä sketsihahmoista suosikit. Jotenkin tällä kaudella tuntui aluksi, että ihan hanurista kaikki... Eilinen kuitenkin pelasti paljon ja Veli Sikiö ja Karim ovat meidän ehdottomat suosikit!  Niin ja Sanna-Raipe naurattaa myös... 

Näillä eväillä on hyvä starttailla taas uutta viikkoa! Ihanaa sellasta jokaiselle!


4 kommenttia:

 1. Onneks ne narisijat tietää, että äiti asettaa tyhmiä rajoja, koska välittää niin kovasti <3

  Aurinkoista viikkoa Viivulaan!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Tulin kysymään sellaista itseäni 8-16-toimistotyöaikaa tekevänä ihmisenä kiinnostavaa asiaa, että millaiset kokemukset Sinulla oli erikoiskaupan pitämisestä Kajaanissa ja erityisesti aukioloaikojen ja asiakasmäärien sopivuudesta?

  Olen joskus miettinyt, riittääkö vaate- ja sisustuskauppoihin asiakkaita arkisin, kun ihmiset ovat pääosin töissä. Kuka siellä päivisin käy - äitiyslomalaiset, eläkeläiset? Äitiyslomani aikana näin sitä arkea, ja kiertelin Pentikit ja kirjakaupat, mutta hiljaista se arki monesti oli. Onko yrittäjillä mahdollisuuksia pitää kauppoja auki esim. klo 14-20:30, mikä itselleni olisi juuri se paras ja ainoa mahdollisuus ehtiä kiertelemään? Onko ilta-aukiolo usein edes mahdollinen tai vaihtoehto?

  Minkälaiset kokemukset Sinulla on tästä, entisenä yrittäjänä ja myös yksityisasiakkaana?

  Kyseleepi Sotkamon nuori äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sotkamon nuori äitiliini... Sulla oli niin paljon hyviä kysymyksiä ja keskustelun aiheita, etten niihin täällä ehkä edes ala tarttumaan, mutta jos haluat keskustella aiheesta niin laitappas sähköpostia osoitteeseen viivus@gmail.com.

   Pahoittelen, että tämä vastaus viipyi näin pitkään, mutta ehkäpä näet tämän vielä...

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!