perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kirjahylly (kö?)

Täällä on oltu edelleen kipeinä, ja blogailu (mm...) on jäänyt siksi taas vähemmälle... Tautia vain vaihdettiin välillä, mutta onneksi nyt alkaa tuntua jo paremmalta. Jospa tässä edes vähän jaksaisi viikonlopustakin nauttia. Lapset lähtivät reissuun; isin häihin. Nyt kai se ero sitten viimeistään on niinkuin varma ja lopullinen :) Koska minua ei tällä kertaa kutsuttu, edessä on yksinäinen = rauhallinen viikonloppu ihan vain itsensä kanssa. 

Mikäs sen parempaa, kuin aloitella sitä vähän järkkäilemällä paikkoja! Pitkään olen halunnut piilottaa kirjat & elokuvat kaappien kätköihin, mutta nyt tuli innostus koota vanhoista viinilaatikoista vähän kirjahyllyä telkkarin ympärille. Vielä muutamaa vanhaa lankkua huutaa... Mutta tämä on tällasta köyhän naisen sisustamista... siirretään vain vanhoja tavaroita paikasta toiseen ja keksitään niille uusia käyttötarkoituksia... Ei maksa muuta kuin vaivan, ja ilo se repeää tästäkin!Kaupasta kannoin kotiin sitten vain yhden sisustuselementin... Kevään ensimäisen helmililjan!!! Kyllä tätä onkin taas odotettu! Varma kevään merkki :)


Joskus tuntuu, että olisihan se kiva kun olisi se omakotitalo, farmarivolvo ja kultainennoutaja, mutta tulee se kevät kerrostalokolmioonkin...


Mukavaa viikonloppua <3

4 kommenttia:

 1. Tosi hauskalta näyttävät nuo laatikkohyllyt! Täytyypä sanoa että lasten isä on ollut nopea liikkeissään, mutta minkäs teet jos rakkaus oikein kolahtaa. Yhtään tilannettanne tietämättä voisin kuvitella että tuntuu varmaan oudolta, kun entinen oma rakas menee noinkin pian naimisiin. Ainakin omalla kohdallani hiukan samanlaisessa tilanteessa tuntui aika omituiselta. Tsemppiä sinulle! Ja ihanaa kevättä ja kesän odotusta! Itse ainakin huomaan oikein herääväni uudestaan näin keväisin, talvi menee ihme horroksessa ja ikuisessa väsymyksessä. Mutta nyt se on KEVÄT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai tässä on käyty kaikki tunteiden kirjo vuodessa läpi, mutta valoisin mielin katselen tulevaisuuteen ja nautin nyt tästä kun saan keskittyä ihan vain lapsiin ja niiden kanssa touhuiluun. Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa :) Sitäpaitsi kaikkeen tottuu :)

   Poista
 2. Hei Viivu, eksyin uuteen blogiisi etsiessäni lampunvarjostimia. Onko Viivus home lopettanut kokonaan, vai voiko
  sieltä vielä tilata? Kivalta näyttää tuo hyllyprojekti :)

  Terv. Hildaliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hildaliina!

   Lamppuja kannattaa kysellä vaikkapa sähköpostitse osoitteesta viivus@gmail.com. Muutama on vielä jäljellä!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!