perjantai 20. syyskuuta 2013

Arpoja, olkaa hyvät!!!


Mitäs jos kuulkaas aloitettaisiin viikonloppu arpajaisilla? Eikö olisikin aika siistiä! Edellisessä postauksessa kerroin teille söpösestä maalaispuodista, ja nytpä teidän iloksenne kerron, että Minella ja Anu ovat halunneet muistaa TEITÄ, tän blogin lukijoita IHANALLA arpajaispalkinnolla!!! Koska tietty haluan teidänkin hiukka osallistuvan ihan muullakin tavalla kuin nimimerkin jättämällä, niin olisipa kiva, jos arvontakommentissasi kertoisit vähän itsestäsi! Sana on vapaa! 

Palkkioksi siitä, että avaat hiukan sanaista arkkuasi, arvomme kuun viimeinen päivä tämän kuvassa näkyvän MINELLA:sta kootun tuotepaketin. Pakettiin kuuluu retro termospullo, supersöpö peltirasia sekä tietysti mansikkatoffeeta kesän muistoksi. 


Tuttuun tapaan arpoja voi saada useamman siten, että lukijaksi kirjautuneet saavat niitä kaksi, ja linkittäneet lukijat peräti kolme! Muistathan mainita kommentissasi monellako arvalla olet mukana! 


Arpaonnea, ja mukavaa viikonloppua!

30 kommenttia:

  1. Ihailen kaikkea kaunista, pastellivärit ja valkoinen ovat silkkiä silmilleni. Jos aikaa olisi, tykkäisin tehdä käsilläni enemmän... Olen koukussa muutamaan blogiin, ja ammennan niistä omaan elämään sopivia juttuja. 3:n äippä, yhen vaimo ja sataa rautaa tulessa :)
    Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  2. Ihana arvonta! Olen yhden poikalapsen yh-äiti Oulusta, rakastan sinistä väriä ja kaikkea kaunista :) Mukanaan lähden kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  3. Vaaleat astiat nnormisti lemppareita, mutta nyt arvottavan termarin kanssa samaan sarjaan varmaankin kuuluvan posliinisen "termosmukin" ostin, kun ihastuin noihin ihaniin väreihin. Muuten oon tosi yksinkertainen värien suhteen.. Vaatteet suurimmalta osin musta-valkoinen-punainen -linjaa. Mutta kyllähän nyt joskus voi leikitellä ;)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Blogisi lukija jo monen vuoden ajalta, kolmen tyttären äiti ja opiskelija, termari olisi ihan huippu palkinto voittaa, tulisi käyttöön heti, koska kouluun otan aina kahvia termariin jotta pysyy virkeänä koko päivän:) kiva kun taas kirjoittelet, meillä taitaa olla nuorimmaiset aika samanikäisiä.

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihana palkinto! :) kahdella kokeilen onneani! :)

    VastaaPoista
  6. Äiti, opettaja, burnoutista toipunut, käsityöläinen, sydämeltään maalainen, pohjoiskarjalainen. Eksyin edelliseen blogiisi varmaankin Valkoisen Tilan -blogin kautta, jos oikein muistan. Seurailen taustalla, kommentoin aniharvoin ja pidän blogisi + edellisen blogisi konstailemattomasta, ei-stailatusta elämän makuisesta tyylistä + pastilliväreistä :) Mukana kahdella arvalla, onnea toivoen ja toivottaen :)

    VastaaPoista
  7. kahdella arvalla mukana, tällainen itseään etsivä 30 ja risat yhden prinsessan äiti etelä-pohjanmaalta, rakastan pastelleja ja kaikkea ihanaa, käsitöitä, lankoja pursuaa joka paikasta, kirjoja ja lehtiä joka puolella.

    VastaaPoista
  8. Olen Stinksu ja lueskellut blogiasi ajoittain muutaman vuoden. Ruuhkavudet ovat takanapäin ja edessä toivottavasti muutto uuteen maahan ja työpaikkaan.. Rento sisustaja, elämäntapa tuunaaja. Joensuu on joskus ollut kotikaupunkini. Olen aika laiska kommentoimaan, tekstin tuottaminen kun on hiukkas työlästä. Blogisi on mukavan raikas.. love it.

    VastaaPoista
  9. Taidanpa kokeilla kaikilla kolmella arvalla :) Jaan siis fb:ssä myös!

    Montakohan vuotta olen seurannut teidän matkaa :D Jokaista blogiasi aina <3

    Tarvitsisin tuon termarin ehdottomasti meidän retkille, ehkä mä keksin noille muillekin käyttöä vielä ;)

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukana. Lähempänä 30v ollaan kuin 20v. Kainuusta minäkin, pitäisi pistäytyä tuolla Minellassa kunhan vain saisi aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  11. Arvonnassa mukana. Yli kolmekymmpinen sosiaalialalla työskentelevä sisustusta rakastava helsinkiläinen. t. Heidi P.

    VastaaPoista
  12. Mukaan arvontaan. kahdella arvalla :).

    VastaaPoista
  13. Arvontaan mukaan, ihanat palkinnot!

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tulin pitkästä aikaa, varmaan muutaman vuoden jälkeen, kurkistamaan mitä vanhoille blogitutuille kuuluu ja sattuipas metkaan ajankohtaan. ;) Mutta oli kyllä ilo löytää tänne. Kirjaudun heti lukijaksi, jotta muistan tulla uudelleenkin (siis kaksi arpaakin :)).

    Minä olen aamu-uninen lukutoukka, eskarilaisen ja tokaluokkalaisen äiti, joka fiilistelee syksyä ja rakastaa kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
  15. yhdellä mukana,jos vielä ehtii

    VastaaPoista
  16. Aivan ihanat palkinnot, tuo termospullo ja peltirasia. Itse ostelen rasioita aina kun kivoja vastaan tulee :) Olen blogiasi (ja sitä aikaisempaa) lukenut jo toista vuotta, sisustusjuttuja lähinnä ja verkkoputiikissasikin tuli vierailtua. Lukijana olen ja linkitin omaan blogiini (pellavaajapuuvillaa.blogspot.fi) eli kolmella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  17. Heippa :) Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Olen Susu, reilu kolmekymppinen Satakuntalainen sisustuksesta ja blogeista kiinnostunut naisimmeinen.

    VastaaPoista
  18. Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  19. Jee, vielä kerkiää arvontaan mukaan tämä Kaenuun korvessa syntynyt yli puolet elämästään Pohj.-Karjalassa viettänyt lapsenpiästäjä :). Mukavaa syksyä Viivu! Terkuin Heini.

    VastaaPoista
  20. Yhdellä mukana. Olen täällä melkein Minellan naapurista, Kainuusta. Nelikymppinen äiti-immeinen :) Kauniita kuvia sinulla -Outi

    VastaaPoista
  21. Yhdellä arvalla mukana! Varsinkin tuo termospullo, vau <3 <3

    VastaaPoista
  22. Taitavana sisustajana sinulla on myös sanat hallussa. Blogiasi on mukava lukea. T. Sari ikuinen haaveilija

    VastaaPoista
  23. Olen opiskelijatyttönen, joka ainaisessa rahapulassa tykkää tehdä asioita omin käsin. Etsinkin blogimaailmasta inspiraatiota ja ideoita kaikenlaiseen tuunaamiseen ja DIY-juttuihin. Upeaa vintage-henkeä näissä arvontapalkinnon tuotteissa, kyllä ennen vaan osattiin!
    Yhdellä mukana arvonnassa.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla mukana minäkin, Tuo Minellan valikoima on mielettömän hieno; paljon sellaisia juttuja mihin en ole missään muualla törmännytkään. Lahjanostajan unelmapaikka.
    Olen luonteeltani juuri sellainen sekalainen ja runsautta rakastaja sisustaja, että tämä arvontapalkinto saisi mieluusti kotiutua meille.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  25. Olen blogisi seuraaja alkuajoilta lahtien.Valilla "hukkasin"sinut,mutta nyt taas lukijana.
    Ehka muistatkin Lisayn Jerusalemista Pieni Oliivipuu-blogista...
    Yhdella arvalla mukana....

    VastaaPoista
  26. Huh miten ihania asioita tuolla Minellassa onkaan. Mukava arvonta, johon minäkin tulen arvalla mukaan. Hyvää syksyn jatkoa, lounaisessa Suomessa on tänään ollut upea syyspäivä!

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!