lauantai 16. elokuuta 2014

Pulled pork

No niin... katotaans onnistuuko päivitys uudella tietokoneelta... joka tosin tuntuu edellisen jälkeen (olkootkin hidastunut ja raihnainen vanhus) samalta kuin Lada Mersun jäljiltä. Olin sitten trendikäs ja downsiftasin tässäkin asiassa :D Noh, ehkä tähän pieneen, epätarkkaan näyttöön tottuu... grrr...

Eilen ja tänään olen kuitenkin ollut ihan maailman parhaassa seurassa! Katsokaas vaikka:

(Kuva: Sari Vatanen)

Välillä olen melkein kyllästynyt koko Juha Tapioon kun ex mies veivasi muutamaa levyä edestakaisin aina vain uudestaan ja uudestaan, mutta kun taas pääsin livenä näkemään ja vielä kesäisessä illassa tähtitaivaan alla, niin on se vain NIIN hyvä!!! 

Tykkäsin niin, että melkein halkesin!

Kertakaikkiaan ihmeellinen lahja miehellä punoa sanoituksia!


Tämä ilta ei sitten ollutkaan enää kovin kesäinen kun lasten kanssa pidettiin sadetta ja paisteltiin possua hampurilaisen väliin nyhdettäväksi.  Kesän tunnun katoaminen ei haitannut kun viriteltiin tuoksukynttilöitä ja kauniita valoja ympärille. Tunnelma oli jopa aika ihana näin helleihmisenkin mielestä. Ensimäistä kertaa kokeilin itse nyhtöpossua, ja kuulkaas ihan helposti Lidl:n pakastealtaasta ;)

Mahdottoman helppoa evästä, ja suussa sulavaa...

Hampurilaisten väliin sitten vielä salaattia, coleslawia, BBQ -kastiketta, ranskankermaa, sipulia
 ja avocadoa suikaleina. Nam! 

Nyt on aika pullea olo!

Mukavaa lauantaita kaikille teille <3
1 kommentti:

  1. Juha Tapio on niin hyvä livenä :) Onpa kiva kuulla kuulumisiasi. Ja jotenkin niin ihana tuo sinun esittelysi blogista tuossa sivupaneelissa. Niinhän se on, että aina ei mene niinkuin suunnitellaan mutta onneen tarvitaan loppujen lopuksi niin vähän. Vaikka sitten yksi hellekesä :) Mitäs olet sen mökin kanssa tekemässä?

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!