keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sokkotreffit

Heippa hei! Uskomatonta, että erosta alkaa olla jo kolme vuotta! Aika vähän olen täällä avioerosta kirjoittanut, tai parisuhteista ylipäätään. Ehkä en ole vain osannut valita näkökulmaa taikka asettaa sanoja niin, etten loukkaisi ketään. Ero on ollut vaikea ja riitaisa.  On siis ollut helpompaa sivuutta aihe kokonaan, vaikka se onkin ollut iso osa elämää viimeiset vuodet. Iso, ja kipeä asia. Eniten se on satuttanut lasten elämän kautta. Nyrkkisääntönä voin todeta ystäväni olleen oikeassa: Erosta toipuminen vie kaksi vuotta. Tuon nyt kolmannen vuoden kynnyksellä allekirjoitan!

Viime aikoina olen uskaltautunut ajattelemaan elämää eteenpäin ja mun mittakaavassa heittäytynyt varsin hurjaksi :D Koska elämä pyörii aikalailla lasten kanssa kotona, olen tutustunut illan yksinäisinä hetkinä muutamaan deittipalstaan. Tytön tanssitunneilla yh isiä ei juurikaan tapaa, siinä mielessä jääkiekko voisi olla tuottoisampi laji, joten on ollut turvautuminen reitteihin, joissa uusia ihmisiä ylipäänsä on mahdollista kohdata. Kynnys deittipalstoille on ollut aika korkea, koska eikös nämä ole niitä paikkoja joissa epätoivoiset pyörivät? 

Ehkä niinkin, mutta sieltä kahden sadan kirjoittaneen joukosta kun olen valinnut muutamia joita olen henkilökohtaisesti tavannut, olen kyllä ollut positiivisesti yllättynyt! Kaikki kokemukseni ovat olleet positiivisia vaikka välillä kuulee kauhutarinoita näistä sokkotreffeistä. Omalle kohdalleni on toistaiseksi sattunut vain hyviä tyyppejä (okei, olen aika kranttu sen suhteen ketä tapaan... ). Mukavia uusia tuttavuuksia.  "Sitä oikeaa" en ole vieläkään kohdannut, mutta vihdoinkin odotan avoimin mielin mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ystäviä ei varmasti koskaan ole liikaa! Uskon, että meille kaikille kuitenkin on olemassa jossain se yksi ja oikea.  

10 kommenttia:

 1. Heippahei! Kävin sinun kaupalla monesti Paltaniemellä ja keskustassa ja sitä kautta muistan sinut :) Tämä blogisi jäi mieleen, joten olen "nuuskinut" täällä aina silloin tällöin ja kiva kuulla, että elämä siellä etelämmässä menee mukavasti! Tsemppiä treffailuihin ja mukavaa syksyä, roikun täällä mukana, kun kirjoituksiasi on niin kiva lukea!! *Minna*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ihanasta viestistä <3 Kiva kuulla terveisiä Kajjjaanista :)
   Me on tosiaan oltu täällä kuin kotonamme ja Kajaanissa on kiva käydä sitten välillä sukuloimassa ja ystäviä tapaamassa. Olo on kuitenkin sellainen, että nyt ollaan omalla paikalla! Ihana kun käyt nuuskimassa :) Se ilahduttaa suuresti!

   Poista
 2. Kyllä sieltä deittipalstoilta voi löytää todellisia helmiä :) Ei minullakaan sieltä oikeastaan mitään huonoja kokemuksia ole, mielelläni muistelen tapaamiani ihmisiä ja joidenkin kanssa vaihdan edelleenkin kuulumisia. Ja nyhjään tämän deittipalstalta löytämäni kullan kainalossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Onnea sinulle ja teille <3
   Itseasiassa monet eivät ole uskaltautuneet (viitsineet?) tänne blogiin suoraan kommentoida, mutta olen saanut tosi paljon kannustavia viestejä ja omakohtaisia kokemuksia lukijoilta muita teitä. Kiva kuulla, että en ole yksin ;)
   Itseasiassa yhden parhaista ystävistänikin olen tavannut netissä, naispuolisen, joten se vaan taitaa olla tätä nykyaikaa...
   Mukavaa syksyn alkua sinne teille myös. Mikäs oiskaan sen parempaa aikaa kyhjötellä kainaloikkain!

   Poista
 3. Peukut pystyssä ja käpälät ristissä pidän täällä, että löydät jonkun ihanan miekkosen!!! Eihän noin vetävä mimmi ja simpsakka nainen voi yksin jäädä, se on varmaa se. Hohoi kaikki fiksut ja komeat miehet, nyt yhteydenottoja Viivulle ;D. Mukavaa syksyä toivottaa Heini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inana Heini <3 Olispa kiva nähdä sua taas ihan livenä!
   Mie oon varmasti tarvinnut tän ajan "itselle" ja erolle... Mutta nyt olisin tosiaan valmis johonkin uuteen ;)
   Kiva huomata, et siekin vielä täällä "roikut" <3
   Olet lämpimissä muistoissa...

   Poista
 4. Mä kyl niin toivon ja rukoilen et löydät elämäsi rakkauden! Sä olet sen ansainnut! Zemiä etsintään ja ihania treffejä!! :) Leena
  ps. Tätä sun blogia on ihanaa lukea!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti mies löytyy. mut sanon että ajattelin tässä asiassa toisin, minusta yhtä ja oikeaa ei ole vaan jokaisen kanssa voi onnistua kun tarpeeksi yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oon ihan samaa mieltä, ettei ole olemassa sitä yhtä ainoaa oikeaa. Kamalaahan se olisi se etsiä tuolta ihmisten merestä, mahtaisiko löytyäkään :D Uskon, että on monia jotka saavat sukat pyörimään jalassa, ja sithän meillä on valinnanvapaus. Ihan jokaisen kanssa en kuitenkaan haluaisi edes yrittää, kyllä siinä pitää sit olla jotain että se kuitenkin TUNTUU just oikealta.

   Eikä täs nyt mitään pakko miellettä muutenkaan ole sitä miestä löytää vaikka toki sitä rakasta ihmistä rinnalle toivonkin. Hiljaa hyvä tulee...

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!