maanantai 26. tammikuuta 2015

Kohti kopaaleja

Meillä tehdään nykyisin maanantai-iltaisin oikein urakalla tulevaa Kiira Korpea! Tanssiminen joka joskus omassa lapsuudessani oli suuri synti, on meillä nykyisin suunnaton ilon aihe ja tyttäreni rakkain harrastus jo kolmatta vuotta. Vuoden vaihteessa pieni tanssijanalku sattui näkemään ohimennen netissä Kiira Korvesta kertovan dokumentin, ja välittömästi kultaiset "kopaalit" nähtyään tämä harakalle sukua oleva, kiiltävälle perso prinsessa vaati saada luistimet alleen. 

No mikäpä ettei! Ajatuksesta innostuneena ilmoitin tämän viisivuotiaan oitis taitoluistelijoihin ja otin välittömästi tämän jälkeen puhelun ukki-sponsorille, jonka ansiosta köyhän opiskelija- yh -äidinkin lapsi voi harrastaa. 

Ilokseni voin todeta, että harrastus on kuin onkin ottanut tulta alle, ja jos ei vielä ihan kolmois lutsi luonnistu niin kaatumaan on opittu tyylikkäästi, rohkeasti ja vauhdista! Viime kerralla jokainen alkeisryhmäläinenkin pääsi jo jäälle omin jaloin, kantamatta. Kehitys on huimaa! Ihan mielelläni minä siellä jäähallilla seisoskelen. Ilo tarttuu, ja olenpa jo suunnitellut itsekin luistimien hankintaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!