perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappuja!

Meillä on ollut ihan huikean hauska vappu! Aattona saatiin pitkänmatkan vieraita ja sukulaisia ihan Jokelasta asti! Kyllä me on näitä serkkuja odotettukin sormista öitä laskeskellen ja meno oli sen mukaista! Vappu menee meillä aina paljolti lasten ehdoilla, mutta me aikuiset pidetään huoli siitä, että tasaisin väliajoin syödään, eli tankataan. Vähän ulkoillaan, ja siteen taas; syödään! 
Mulla on välillä kauhea ikävä sellaista rentoa huiskeen täyttämää perhemeininkiä, ja on niin ihanaa saada aina vähän isompi porukka nurkkiin samaan aikaan. Tuntuu kuin sitä heräisi eloon kun saa laittaa ruokaa ja nautiskella yhdessäolosta. Aatto-iltana oltiinkin naisporukalla, minä ja sisko tyttäriemme kanssa, ja järjestettiin meille oikein kunnon raclette-ilta. Raclette on meidän kaikkien suurta herkkua, ja grillissä valmistettiin tällä kertaa mm. tuoretta parsaa joka on ilmestynyt nippuina kaupan vihannesosastoille. Ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua, niin kyllä on nam!
Vapunpäivän aamu aloitettiin myöhäisellä brunssilla jonka jälkeen suunnistettiin torille ja testattiin kesän ekat jäätelökioskit. Vappupäivä huipentui kuoharilasilliseen ja välipalaan Jokiasemalla, ja illalliseen johon myös pojat tulivat meitä morjenstamaan. Kaikenkaikkiaan taas ikimuistoinen vappu!

Nyt vois uni maistua!

Öitä!14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ja hyvää vappua, näin jälkikäteenkin :)

  VastaaPoista
 2. Heipsan Viivu! taidat olla sama, jonka kaupassa kävin kerran Kainuun reissulla?;D Hauska törmätä! Teillä näyttää olleen erittäin kiva vappu. Sitten jaksaa taas, ja kohtahan se on kesäkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä vain, sama Viivu! Hauskaa törmätä näin täälläkin :) Kesää jo kovasti ootellaan, jospa se sieltä tulisi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No oli kyllä ihanaa <3 Toivottavasti sielläkin :)

   Poista
 4. Kiva, kun osallistuit Viikonlopun linkkirinkiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kivasta ringistä! Tämä oli mulle ihan uusi juttu! Varmasti osallistun toistenkin ja pitää itsekin panostaa tuohon kommentointiin :)

   Poista
 5. Parsaa ja kinkkua, mielenkiintoinen idea.
  Täytyypä testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa että toimii! Parsat on esihöyrytetty ensin kattilassa, ja ilmakuivattu kinkku on huippua tähän kun sen kypsyydestä ei tarvitse huolehtia toisin kuin on pekonin kanssa. Mun mielestä toimii näissä paljon paremmin kuin pekoni ja maistuukin paremmalta :)

   Poista
 6. mitä sarjaa nuo astiat muki ja lautanen punainen reunus

  VastaaPoista
 7. Moikka! Astiat ovat Bloomingvillen :)

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!