perjantai 8. toukokuuta 2015

Ihan tavallinen perjantai

Heippa vaan! Viikko on hurahtanut vauhdilla, ja gradu on saanut kymmenen sivua lisämittaa!!! Kaikki muut opinnot alkaa olla nyt loppu eli slut, joten on ollut aika ihanaa heittäytyä vain tutkimuksen vietäväksi. 

En tiedä onko se tämä kevät vai mikä, mutta muutenkin on taas paljon energisempi olo kuin välillä. Tuntuu kuin ympäristö ihan kokonaisuutenaankin heräisi eloon pitkän talviunen jälkeen. Eilen opiskelupäivän päätteeksi sain ystävältäni kutsun H&B Home sisustusliikkeen asiakasiltaan, jossa virkistyttiin mansikoiden (tuoreiden!) ja skumppalasin äärellä. Mitään varsinaista sisustustavaraa en tällä kertaa tarvinnut, mutta päätin tutustua Nicolas Vahen tuotteisiin jotka minulle olivat entuudestaan vain ulkonäöltä tuttuja. 
Hyllystä tarttui mukaan The secret blend -suola sekä viikuna & balsamico pesto. Taivaallisia molemmat! Viikunapesto oli hyvin hillomainen ja sopi mun lautaselle kanan seuraksi. Salainen suola sopinee vähän joka paikkaan, ja ihaninta on, että sen voi jauhaa suoraan myllystä.


Vappukukat alkavat olla yhtä väsyneet kuin emännän päivälevolla räpsäisty selfie, jossa taustan virkaakin hoitaa poikien vanha kalatyynyliina :D  En noita kukkia raaskinut kuitenkaan vielä pois heittää, kun jollain omalaatuisella tavallaan ne on musta edelleen aika kauniit...


Eipä sitä itsekään aina ole parhaimmillaan!

Monella alkaa olla jännitystä ilmassa kun äitienpäivä painaa päälle.
Ehkäpä palataan niissä merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!