sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Karhunkierroksella

Juhannus tuli ja meni rattoisassa seurassa, eikä siitä tänne blogiin tällä kertaa tämän enempää, kuin että olipahan ehkä hauskin juhannus ikinä! Hauska juhannus jatkui pika pyykinpesu-pakkaus-mahatauti -pyrähdyksellä kotona ja reissulla Kuusamoon. Oltiin kevättalvella ostettu siskon perheen kanssa isälle ja äidille 60-vuotislahjaksi mökki & vaellusloma Kuusamosta. Tarkoitus oli koota koko perhe lapsenlapsineen kahteen mökkiin ja siitä käsin tehdä kolmen sukupolven voimin pieni karhunkierros päivävaelluksena. Suunnitelma oli hyvä ja se toteutui vetisestä kesäsäästä huolimatta!

Itse en koskaan ole ollut mikään varsinainen eräilijä, ja hiukan mietitytti kuinka reissusta selviän, meidän 6-vuotiaasta puhumattakaan. Huoli osoittautui kuitenkin täysin turhaksi ainakin kuusivuotiaan osalta. Neiti tarpoi tuon pienen karhunkierroksen 12 kilometriä + siitymät 3 km iloisesti rallatellen. Niin me vain selätettiin pieni karhunkierros porukalla jonka ikäjakauma oli 6-60 vuotta. Mukaan tarttui mahtava määrä ihania muistoja! Äiti totesi reissun jälkeen, että jokaisen lapsen pitäisi ostaa vanhemmilleen tällainen vaelluskokemus lastenlasten ja perheen kanssa. 
Vaellusreissujen lisäksi me käytiin myös suurpetokeskuksessa ja hiljaista kansaa moikkaamassa. Laittelen noista reissuista kuvia myöhemmin. Nyt pitää suunnata iltapalalle. Luvassa myös uuden perheenjäsenen esittely piakkoin ;) Ei käy ainakaan aika pitkäksi!2 kommenttia:

  1. Me käytiin tuo lenkki viime syksynä miehen kanssa, tykättiin kyllä molemmat reitistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei suositellaan sit yhdessä!!! Huippu kiekka!

      Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!