lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesän kynnyksellä

Hei pitkästä aikaa! Kuinka moni teistä on jo kesälomalla? Ainakin kaikki opettajat. Mulla on ollut kauhea henkinen kriisi, kun suvivirren jälkeen hommien olisikin pitänyt jatkua täydellä teholla eikä kesälomasta ole tietoakaan. Kroppa veti veteläksi aurinkoon ja mieli palaa kesälaitumille! On ollut muuten elämäni rankimmat opiskeluviikot!!!

Koululaiset kirmaavat vapaina ja päättöminä kuin nuoret peurat. Vanhin saatiin ulos peruskoulusta ja keskimäinenkin seitsemänneltä luokalta. Nuorin on oppinut eskarikesän kynnyksellä ajamaan pyörällä ilman appareita ja pian putoaa ensimäinen hammas. Paljon mahtuu näihin arkisiin viikkoihin tapahtumia vaikka omasta mielestä tämä on yhtä puurtamista.Millon näistä pikkupojista tuli nuoria miehiä?

En tiedä onko täällä vielä lukijoita, jotka olisivat seuranneet meidän eloa Viivu's Homen alkuajoista lähtien. Silloin olivat vielä aika pieniä kavereita nämä :)

Meidän perhe on kesän aikana saamassa myös perheenlisäystä <3

Siihen saakka: JAKSAA JAKSAA!!!


6 kommenttia:

 1. Hei! Minä olen seurannut blogiasi Viivu`s Homen ajoista lähtien ;) Niin ne lapset kasvaa ja itse ei vanhene yhtään :) T:Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ihanaa! <3
   jaan tuon tunteen siitä, että itse ei vanhene, tosin tää kroppa jostain syystä ottaa läntistä ja itäistä leveyttä enemmän kuin aiemmin! Kasvua ikä kaikki?

   Poista
 2. Hyvää kesää! Olen seurannut kirjoituksiasi siitä saakka, kun tytär syntyi, mutten tiedä, kirjoititko jo aiemminkin. Kiitos kirjoituksista! Kaikkea hyvää teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana että täällä on teitä "uskollisia" :D
   Blogin aloitin tyttären raskausaikana keräämällä blogiin kuvia tekemistäni tuunauksista "talteen" ennen kuin tiesin edes mikä koko blogi on :D
   Myöhemmin se siitä sitten selvisi...

   Poista
 3. Minäkin ilmottaudun! Olen surannut blogiasi varmasti ihan alku ajoista asti, lapset kasvaa, mutta ite pysyy aina kaks kymppisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Hanna!!! Sun kuvasi on minullekin tullut jo tutuksi :D Eiks olekin ihanaa olla aina vaan kasikymppinen?

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!