tiistai 14. heinäkuuta 2015

Frida tuli taloon

Terkut täältä mammalomalta! Meidän arki koostuu nyt vauvan tuoksusta, pahalle haisevasta ruuasta ja pissilenkeistä. Sydämemme on valloittanut kahdeksan viikkoa vanha Frida-neiti joka kotiutui meille sunnuntaina. Voi kuinka paljon me jo neitiä rakastetaan! Koira tuntuu alun tutustelujen jälkeen tosi omalta! Me on tehty hyvä valinta!

Frida on Espanjanvesikoira ja kasvaa lopulta keskikokoiseksi. Olen aivan hurmaantunut rodun iloisesta, avoimesta luonteesta ja nyt jo pienen pennun kanssa sujuvat surutta monenlaiset menot. Tänään aamulla me tytöt startattiin aamu kampaajalta, jossa mammaa kammattiin ja pikkutytöt saivat muuten hyvää kohtelua osakseen. Frida pentumaiseen tapaan lähinnä nukkui onnensa ohi. Mutta mikäpä siinä nukkuessa kun on niin komeat kiharat ja kaunis väri omasta takaa ;) 
Loppupäivä taitaakin sit mennä voimia keräillessä. Vauvat kun väsyy niin helposti. Täytyy myöntää, että tämä lapsentahtinen elämä vie voimia itse kultakin ja allekirjottanutkin on taas oppinut arvostamaan päiväunia.

Mukavaa viikkoa mussukat ja Fridalta pusu!2 kommenttia:

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!