torstai 11. elokuuta 2016

Loma se vaan jatkuu...

Nyt kun kaikki sosiaalinen media tuntuu täyttyvän koulunsa aloittavien lasten kuvista ja ajankulua huokailevien vanhempien kirjoituksista, tuntuu vähän hassulta tehdä postausta kesälomareissusta. Meillä kuitenkin koulut alkavat vasta viikon päästä 16. päivä, mikä tuntuu aika hassulta ja myöhäiseltä ajankohdalta kun kaikki muut tuntuvat jo olevan koulussa. 

Alkuviikosta me tehtiin vielä kesäloman viimeinen kesäreissu Helsinkiin siskoni perheen luokse. Ilmat suosivat ja tunnelma oli vielä ihanan kesäinen! Paljon mietittiin mitä haluttaisiin nähdä tai kokea reissun aikana, mutta niin vaan perheen pienimmät saivat tahtonsa läpi ja lomasta muodostui perinteinen Korkeasaari-Linnanmäkikierros lauttamatkoineen ja hattaroineen. Mikäs siinä! Ainoa vain, että tällä mahalla vähän vähempikin kävely olisi riittänyt. :)

Korkeasaaressa meidät valloitti Amurin tiikeri, joka ei suostunut näyttämään pentujaan, mutta isä-tiikeri esittäytyi meille komeasti! Linnanmäellä kierrettiin vielä Sea Life, vaikka mietinkin olisiko lapsilla enää intoa kalojen katseluun, kun edellispäivänä oltiin nähty eläimiä laidasta laitaan. Turhaan epäilin! Kyllä jaksoi vielä merenalainen maailmakin kiinnostaa koko rahan edestä!Kyllä nyt on hyvä hypätä taas arkeen! Varsinkin kun oma loma jatkuu... ja jatkuu... ja jatkuu... <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!