keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Palataan!

Heippa hei vaan, jos joku tätä blogia vielä lukee :D 

Hiljaista on viime aikoina ollut, ja joulukin näyttää pian kääntyvän juhannukseksi mikäli kalenteriin on uskominen. Säiden puolesta ei niinkään uskoisi. Räntää taitaa tulla suven avauksessa tänä vuonna poikittain. 

Tänne kuuluu hyvää! Vauva on kasvanut hurjaa vauhtia ja oppii kokoajan uusia taitoja. Samaa tahtia olen itse alkanut taas kuoriutua ulos vauvakuplasta, jossa aika tiiviisti talveni vietin hautoen tätä viimeistä pientä suurta ihmettä, ja ulkomaailma on alkanut taas kiinnostelemaan :D. Samaa tahtia olen alkanut vähän kaipailemaan blogaamista, kaivella maalipensseleitä kaapin perältä, ja heilutella puikkoja ja koukkuja iltapuhteina synnyttäen taas käsillä kaikenlaista mitä mieleen juolahtaa. 

Voipa olla, että jatkossa saan päiviteltyä tekemisiäni taas tänne bloginkin puolelle. Into on ainakin taas kasvanut. Pysykää siis kuulolla, jos vain suinkin vielä jaksatte. Yksin tämä on paljon tylsempää.

Palataan!


4 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin sattumalta ihanan blogisi.
  Mukava löytää uusia blogeja.😊
  Liityin samalla lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Sari kun löysit! Olen viime aikoina ollut tosi huono blogaamaan, kun tätä ihan vaan omaksi ilokseni harrastelen, mutta jospa kesä toisi lisää virtaa tähänkin osoitteeseen :D.

   Poista
 2. Täällä ollaan kuulolla :) mukavaa kesänalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3
   Sitä samaa sinulle ja lämpimiä aurinkoisia päiviä!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!