lauantai 3. kesäkuuta 2017

Hyvää matkaa
"Tämä päivä on elämän kevät,

se on voimaa nuoruuden.
Tänä päivänä hymyilevät
eilinen ja huominen.Tämä päivä on taistelun tulos,
ovi auki on elämään.
Tänään aika on lähteä ulos,
ja kokeilla siipiään."

-Pekka Simojoki-Näin se on! Jo toinen meidän pojista pääsi tänään peruskoulusta ja se olisi niinkuin oppivelvollisuus suoritettu kunnialla! Tämä on se pojista, joka blogin aloittamisen aikoihin aloitteli ensimäistä luokkaansa. Uskomatonta, kuinka aika kiitää! En voinut mitään sille, että koulun penkissä istuessani mietin (lähes) kokoajan minkä ikäinen olen, kun tämä vauva V joskus päättää oman peruskoulunsa. Nyt tuntuu siltä, että hurjan vanha! Jonkinlaista ikäkriisiä tämä vauva 38-vuotiaana on saanut muutenkin aikaan. Yhtäkkiä sitä tajuaa, miten pian tähän on tultu, ja miten pian tästä harpotaan samanmoinen matka eteenpäin, jos vain terveyttä riittää ja elon päiviä. 

Näissä ikäkriiseissä on se hyvä puoli, että ne muistuttavat elämästä tässä ja nyt. Tänään on ollut hieno päivä monen nuoren ja heidän vanhempansa elämässä, ja toivottavasti jokainen on muistanut elää sen täysillä.  Me on saatu iloita useamman lapsen koulun päätöksestä ja aamupäivällä meinasi olla haastavaakin revetä joka paikkaan. Logistisista syistä johtuen minä edustin pojan juhlissa ja J juhli omaa tytärtään vauva V:n kanssa tekstiviestin mukaan "hikisenä, seisomapaikalla ja paskat housussa". Ihanaa, kun juhlakin on arkea... ei kun arki on juhlaa, vai miten se meni?

 Ihanan juhlahetken järjesti myös ystävän tytär joka sai valkolakin päähänsä. Suinkaan vähäisintä sinnikkyyttä ei ole osoittanut meidän reipas ekaluokkalainen, joka on koko tämän vauvanhuuruisen vuoden jaksanut urheasti hoitaa kouluhommansa! Hän on lomansa ansainnut!(Muutama postaus sitten muuten suunnittelin tuon liitutauluseinän maalausta. Niin kuin huomaatte, se on nyt maalattu ja kovassa käytössä! Vähän liiankin kovassa... Siitä voisinkin postata joku päivä, kun saan sen ensin pestyä :D )


Makeaa kesäloman alkua kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!