sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vielä kerran pojat!

Tänään olisi sitten ohjelmassa joulun pois raivausta. Tänävuonna se ei edes tunnu pahalta vaikka olen vähän yrittänyt tunnustella josko sittenkin pienen haikeuden tunteen saisin tikistettyä. Mutta ei!  Taisin sittenkin onnistua tavoitteessani aloittaa joulun valmistelu ja fiilistely tällä kertaa riittävän ajoissa! Niin ajoissa, ettei sitten loppiaisena itketä vaan voi hyvillä mielin siirtyä vaiheeseen seuraavaan, eli kevään odotukseen.

Sen verran vielä pitää kuitenkin jouluun palata, että pukki kyllä ansaitsee kiitokset anteliaisuudestaan! Ilmeisesti olin tänä vuonna ollut rutkasti kiltimpi kuin viimeksi, koska sain kyllä sellaiset lahjukset joita en hurjimmissa kuvitelmissakaan ollut voinut toivoa. Toivelistalla kun oli enimmäkseen sellaisia "vain hieman rauhaa ja ystävyyttä" -tyyppisiä toiveita. 


Siis oikeasti! Elämäni eka Odd Molly vaate!!! Pitkät villasukat! Nää on niitä joita blogeissa näkee, ja joita ei ikinä raaski itse ostaa... Olen aika ihastunut. Muutenkin pukki muisti villaisella. Neulehame on kans ollut tän joulun suosikki. Ja äidin neulomat sukat tietysti... 

Lupaavaa on myös se, että sellaisena laiskanpulskeana liikkujana mulla alkaa nyt olla enemmän lenkkareita kaapissa kuin koskaan yhteensä koko elinaikanani :D Näillä uusilla Goretexeilla ei joulun sohjokelikään haitannut vaan kinkkua sulateltiin sitämukaa kuin syötiin. Sen myötä saatiin nähdä myös oikea jouluihme! Ei yhtään lisäkiloa!!!! Tästä on NIIN hyvä aloittaa uusi vuosi!


Uusi päivä aloitettiin kaikkien lasten ollessa kotona veistelemällä pöytään iso kasa nyrkkirieskaviipaleita. Nää on niin parhaita voin kanssa! <3


8 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja, mä niin haluisin nuo villasukat ja lenkkarit, niitä tarvittas nyt kevempää oloa projektiin:)

  VastaaPoista
 2. Mulla on (taas) menossa sama projekti. Viime vuoden aikana sain kaiken painon takaisin mitä onnistuin kaksi vuotta sitten tiputtamaan. Tällä kertaa aloittelin projektia jo ennen joulua silläkin uhalla, että jouluna tulee reippaasti takkiin, ja se kyllä varmaan kannatti! Taktiikkana on nyt lisätä liikuntaa, ja nauttia edelleen ruuasta. Vauhti on siksikin jokseenkin hidas, mutta tällä kertaa haenkin ehkä enemmän elämäntapamuutosta kuin pikaista kevenemistä :) Olen jo löytänyt muutaman lihaksen. Jee!!!

  VastaaPoista
 3. Hei, ihan mahtavaa, että teit (odotetun!) paluun! Tervetuloa langoille, Viivu. Jään seuraamaan. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. :D Kiitos ihanasta kommentista! Huomaan itsekin odottaneeni, että olis taas aikaa tähän... Yks parhaista harrastuksista ikinä! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Yritän paneutua tähän viikonlopun aikana!

   Poista
 6. Arvaa kuka täällä :D Mittään en ole itsestäni ääntä pitänyt. Joskus ajatuksia nettiavaruuteen kirjoitellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä??? No jopas!!! JEEE!!!!

   Ihan huippua etkä oo mulle mitään sanonut! Senkin!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!