lauantai 1. helmikuuta 2014

Paluu menneisyyteen ja juhlahumua

Hiukan pitkä tauko on tullut blogaamiseen ja olen siitä kovin pahoillani! Elämä on mennyt kiireen ja väsymyksen (sellaisen hyvälaatuisen) merkeissä. Treenin ja uuden ruokavalion lisäksi olen tehnyt täyttä viikkoa sijaisuuksia, mikä tarkoittaa, että oppilaat vaihtuvat kaiken aikaa. Laskeskelin, että viime viikolla varmaan 200 lasta tai nuorta meni näiden "käsien läpi", ja se kuulkaas vie yllättävän paljon voimia ja muistikapasiteetti nimien suhteen on varsin kovilla :)

Kuka muistaa meidän paskanruskeat keittiön ovet kun muutettiin Kajaaniin? Mahtaakohan mukana enää ollakaan niin vanhoja lukijoita :D Jouduimme muuttamaan "väliaikaisasuntoon" yllättäen, ja tuossa luukussa vierähti lopulta yli vuosi elämästä. En muista tuosta ajasta juurikaan mitään... paitsi ne kaapit, ja ainaisen ahdistuksen. Sikäli mikäli sinäkään et muista, niin muistia voi käydä virkistämässä TÄÄLLÄ!

Tänään saatte kurkistaa samaan kotiin uudestaan :) Ystävämme nimittäin asuvat tuossa asunnossa nykyisin, sillä erotuksella, että se on REMONTOITU heitä varten. Kyllä! EI enää tunnistaisi samaksi! Mutta samassa keittiössä ja olohuoneessa juhlittiin tänään heidän 1- ja 5- vuotiaansa synttäreitä kuin missä Vean yksivuotiskakkua maisteltiin.
Meidän neiti "kohta viisivuotias" ei muista tuosta kodista mitään niiltä ajoilta kun Kajaani näytti meille kurjimmat puolensa! Sen sijaan poikien kanssa on naurettu noille vanhoille blogiteksteille kippurassa :) Onneksi tuli silloinkin kirjoitettua!

8 kommenttia:

 1. Kävimpä kurkkaamassa sitä ruskeaa keittiötä....:) Ja kieltämättä ymmärrän ahdistuksesi, että ei oikein auttanut kauniiden tavaroiden sirottelu tuolloin. Nyt näytti ihanalta. Kyllä se remontti saa vaan ihmeitä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei auttanut siihen ahdistukseen silloin :) Paitsi poispääsy! Nyt sen sijaan on vaikea kuvitella olevansa samassa asunnossa, kun ystäviemme kotona vierailee <3

   Poista
 2. Kyllä muistan, kahviteltiin ja päivitettiin kuulumisia. Samaisella kerralla päätettiin mennä yhdessä muskariin (tai te olitte jo päättäneet mennä). Siitäkin on jo tovi...

  t. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se olikin :) On todellakin! Viisi vuotta jo kohta :D

   Poista
 3. Sulla on kyllä kiva tyyli bloggailla, ei mitään teennäistä ja väkisin väännettyä eikä siloittelua, vaan tosi aitoa ja vilpitöntä kaikki...sellaisia ei nykyään näe liian kanssa, siksi näitä juttuja on kiva käydä lueskelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu ihanasta kommentista <3 Mä en kai osaa muuta kuin olla oma itseni :D

   Poista
  2. No sen vähempää tai enempää ei tarvitsekaan, se on just hyvä niin :) joka kirjoituksen käyn säännöllisesti täällä lueskelemassa, miljoona kertaa mieluummin tällaista kuin sitä joka tuutista työntyvää sponsoroitua piilomainontapostausta ja kiiltokuvaelämää...ja mitä noita sinun vanhempia tekstejä vuosien takaa luin, niin samanlainen tyyli sulla on ollut ja pysynyt koko ajan, se on hienoa :)

   Poista
 4. Pitipä käydä kurkkimassa ruskeat hirvitykset ja.. No miten sen nyt sanoisi. Yök. Minun tulevaisuuden kodissa, jonne joskus tulevaisuudessa ehkä muutamme on juuri samanlaiset kaapit ja taitaa varsin saman tyyliset kaakelitkin olla! Onneksi se menee remonttiin koko talo kun se muutto on ajankohtainen! Onneksi pienelläkin remontilla saa jo paljon ihmeitä aikaan.Ja mikäs siinä kun itsestä on ainakin kiva tehdä noita remppahommia :D

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!