maanantai 24. helmikuuta 2014

Synttärivalmisteluja

Vaikka mieli on jo kovasti tulevassa muutossa, niin ennen sitä meillä juhlitaan tässä vanhassa kodissa vielä pikkuprinsessan 5-vuotis synttärit, joiden suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Ihanaa, kun on vielä tuollainen pieni ihminen joka jaksaa innostua näistä juhlasuunnitteluista melkein yhtä paljon kuin äiti ;) 

Pari viikkoa sitten käväisin Kuopiossa ja Ikeasta tarttui mukaan kasa söpöjä silkkipapereita, joista on nyt sitten tehty "prototyyppi" synttärikoristelusta. Muutaman valmiinkin palleron ostin ihan vain varmuuden vuoksi, jos vaikka ei olisi itsetehdyistä palleroista ollut julkiseen levitykseen :D Ohje on napattu Pinterestistä. 

Tekeminen oli yhtä helppoa kuin mitä olin aavistellut, ja lopputuloskin vähintään siedettävä. Silkkipaperi repeilee helposti, joten kauniin lopputuloksen saamiseksi tarvitaan hellät, maltilliset mutta päättäväiset kädet.
Nyt vain uutta putkeen ja koti täyteen tällaisia :D Neidillä ainakin on jo selvät sävelet mihin kaikkialle näitä tarvitaan... Ettei nyt taas lähtisi mopo käsistä. Onneksi silkkipaperimäärä on rajallinen!

Mukavaa loskaviikkoa teille ystävät <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!