torstai 15. toukokuuta 2014

Arkinen viikko

Heippa pitkästä aikaa! Tän enempää perus viikko ei varmaan voisi ollakaan, ja niinpä ei ole tullut juurikaan kirjoiteltua saatika sitten räpsittyä kuvia tiskivuorista, harakanvarpaiden täyttämistä muistiinpanovihkoista taikka läpimäristä kurahousuista kun tuolla sateessa on painettu päiväkotiin ja takaisin joka halavatun päivä.

Luojan kiitos ensi viikolla alkavat helteet!!! Sen voimalla olen ollut koko viikon jopa aurinkoinen toppatakista, kuravermeistä ja väärin lasketuista elareista huolimatta (juu, älkää edes kysykö montako sataa meni sivusuun ihan vaan siksi, etteivät Kajaanissa osanneet laskea. Täällä lastenvalvoja tuumasi, että hänen tekisi mieli lähettää koko nippu bumerangina Kajaaniin edes vilkaisematta. Oikeesti nää pitäs kaikki itse tietää ja osata, jos meinaisi että oikeus toteutuisi!) . Noh, olen tyynnytellyt itseäni sillä, että lumi on vain lunta ja raha on vain rahaa.  Ja aurinko auttaa kaikkeen!


Ihan mahtavaa on myös se, miten kesä ja vihreys kuhahtaa luontoon sateen myötä vaikkei omaa puutarhaa olekaan missä iltaisin tiluksia tallata.

Myöskin maailman ihanin mummo lähetti meille pussillisen lankoja joista iltaisin syntyy edelleen kaikenlaista. Virkkaus on terapeuttista!

Sulkki (alias Sulo) tuo siihen vielä oman jännityksensä.


Edessä ah niin ihana viikonloppu yksin herra kissan kanssa.

Tehnee hyvää...8 kommenttia:

 1. Ihmeellistä, että nuokin pitäisi itse osata laskea ja tietää. Tuo lumi-vertaus on hauska. Samoin kuin lumi sulaa pois niin menevät nopeasti rahatkin lapsiperheessä ;) Mutta aikansa valaisevat arkea silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Totuus on tarua ihmeellisempää :) Lumesta ei ole onneksi enää tietoakaan :D Helteellä muuten ei edes ruoka maistu samalla tavalla kun sillon kun on kylmä. Jotein positiivista ;)

   Poista
 2. Hei taas! Olen se sähköpostin lähettäjä:) Pitäisi varmaan luoda nimimerkki, että tunnistaisit. Mutta minulle kävi noiden elatusmaksujen kanssa juuri samalla tavalla ja saman kaupungin sisällä! Eli eri henkilöt laskevat erilailla! Kolme eri summaa samoista tuloista. Nyt viimeisimmässä nousi elatusmaksut puolella, ne tarkastettiin vielä parissa paikassa, että varmasti ovat oikein. Raha on vain rahaa mutta monta itkua on silti itketty, kun rahat ei millään tuntunut riittävän vaikka itse olisi ollut syömättä. Mutta kuten sanoit odotetaan ihania lämpöisiä ilmoja. Aurinko pienentää kummasti suurimpia murheita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt tuumasta toimeen ja nimimerkkiä luomaan :D Tosin kyllä mä sut tollakin muistisäännöllä muistan :D Tuo on kyllä uskomatonta, että ne laskelmat voi noin heittää!!! Meilläkään kysymys ei ole edes euroista, vaan sadoista euroista! Huomenna olen menossa tapaamaan "omaa lastenvalvojaa" täällä Joensuussa ja saapas nähdä mitä se nyt sit sanoo. Minä tiedän niin tuon tunteen kun rahat ei riitä :/ Lämmin halaus sinulle! Kyllä mustakin on tullut melkein mestari tarjousten perässä juoksija :D

   Poista
 3. Ihana asenne <3
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on kuljettanut sellaisia latuja, että tällainen asenne on vaan ollut "pakko oppia" tai sitten saisi kulkea naama rutussa kaiken aikaa :) Mä olen aina ajatellut, että että elämä voi tuoda eteen tosi kurjia juttuja kaikille, mut aina voi valita miten niihin suhtautuu. Joskus toki keittä rajusti yli, mutta on oma etu, että pääsee niistä negatiivisista ajatuksista sit mahdollisimman nopeasti yli ja eteenpäin. Katkerasta mielestä kärsii usein eniten itse.

   Viikonloppu oli ihana, ja nyt vielä nää helteet!!! Nautitaan niistä!

   Poista
 4. Hei! Elareista on saatu täälläkin vääntää. Eniten minua risoo se että kahden lapsen elatusmaksusta menee 33% matkakuluihin muualle muuttaneen etäisän luokse. Minusta niin väärin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin ikäviä, ja tosiaan tuntuu, että itse pitäisi olla kokoajan "Vaatimassa oikeuksia" eikä jaksaisi olla hankala ihminen! Taikka no "hankala ja hankala", mut kuitenkin...Tsemppiä sinne teidän kuvioihin! Meillä onneksi kulkemiset sujuu lasten isän työmatkojen ohessa, hän kun kulkee täällä töissä, vaikka asuu toisella paikkakunnalla toistaiseksi.

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!