maanantai 5. toukokuuta 2014

Keittiön tuunausta aina vaan...

Keittiön tuunaus jatkuu...

Olin vakaasti päättänyt ettei tähän keittiöön nyt sitten aleta tekemään avohyllykköä, kun ovien takaisin kiinnittäminen on aina niin inhottavaa hommaa, mutta kuinkas sitten kävikään? Ihan yksi ovi vain...


Joo, kyllä se on kiva! 

Pöytätilaakin on niin vähän, että mm. leipäkori on ollut siinä ihan liikaa ja aina tiellä. Silti se olis kiva pitää näkyvissä, kun se on niin sievä. Nyt sillekin löytyi sitten arvoisensa paikka!

Liitutaulun jämistä leikkelin etikettejä purkkeihin ja tuommoisen pienen viirinauhan hyllyn reunaan. Armi Ratian lausahdus on ihana ajatuksena, mutta pelkäänpä että huomen aamuna klo 7.00 se muuttuu kauniiksi sananhelinäksi kun me yritetään taas selviytyä hoitoon ja kouluun. Flunssaisina!

No mutta hieno ajatus silti.
Ja jos siihen kiireeseen voisi ensi viikolla asenteella vaikuttaa positiivisesti, niin ainahan se 
on kotiinpäin! 

Mukavaa viikoa <3


4 kommenttia:

  1. Vitsit sun köökissä on suloisen näköistä :) ja miten sä aina keksitkin kaikkia kivoja ideoita. Tuosta avohyllystäkin tuli niin kivan näkönen.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä! Minäkin ostin tuota liitutaulumuovia, mutta en ole vielä saanut päätettyä mihin sitä lykkäisin. Mutta sun innostamana taidan kokeilla laattojen päälle.

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!