sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus oli meillä herttainen

No arvatkaapas vaan onnistuiko se puhelimella blogaaminen kun oltiin alueella, jossa ei netti toiminut ollenkaan! Muutama muukin yritti latailla yhteyksiään ja siitähän seuraa totaalinen jumi. Saatiin siis keskittyä itse juhannuksen viettoon ja sateisesta, viileästä kesäsäästä nauttimiseen. Ah ihana! Onneksi seura oli maailman parasta, eväät pysyivät kylmässä hyvänä ja mukana oli repullinen seikkailumieltä, kumisaappaat, sadetakki ja jopa kurahousut joihin ei kuitenkaan tarvinnut turvautua. Tässä meidän pikkuperheen kuvakavalkadi juhannusreissusta Keuruulta. Takakontissa oli hyvä evästää ja välillä kuivatella kamppeita. Niin, ja kyllä me aurinkokin nähtiin! Tänään ollaan kotona onneksi ehjin nahoin. Yöllä ajettiin yöttömässä yössä ja nähtiinpä hirvikin. Ne on kyllä aika pelottavia honkkeloita näin kesäöinä. Muistakaahan varoa!!!

<3 Viivu

2 kommenttia:

  1. Hehee...naureskelin tuolle samalle vessassa olleelle ohjeelle...en muista ennen nähneeni ihan just tuota ohjetta sielä :)

    VastaaPoista
  2. :D Siinä sitä sitten mietittiin miten homma hoidetaan... :D
    Toinen hyvä oli nuotiopaikalle naulattu kyltti "Savuton alue". Vähän omatunto kolkutteli kun käytiin makkarat käristämässä... Pieni nuotio laitettiin niin hetihän se alkoi savuamaan!

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!