tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lelupäivä

Pitkästä aikaa kurkistus kotiin! Tälläkertaa meidän Nöpösen huoneeseen, joka on yleensä aikalailla pommin jäljiltä, mutta nyt kun on aikaa pyöriä tässä kotosalla, niin nosteltiin vähän enimpiä silmää häiritseviä tavaroita paikoilleen :) Ei siis mitään uutta, järisyttävää uudistusta eikä hankintoja, mutta jotenkin nämä paikat vaan tuppaa silti aina vähän muuttamaan muotoaan ja näyttämään erilaisilta kun vanhoja kuvia katselee. Hmmm...  

Miten musta tuntuu, että tämä lapsen huoneen järjestyksessä pitäminen on usein ihan ylivoimainen haaste! Kuinka te muut siitä selviätte? Olisko hyviä ideoita? Sängynaluslaatikot ovat jo käytössä, mutta kuinka ne lelut saa leikkien jälkeen kulkeutumaan sinne laatikoihin?


Itseasiassa mukavien kesälömareissujen jälkeen ihan kiva välillä vain lojua kotona vailla mitään tarkoitusta ja etsiä sitä tarkoitusta sitten vaikka lelujen järjestelemisestä.  Vean sängyllä lojuva virkattu nukke on Marimekkoa. Samaa sarjaa pötköttelee myös jossain lelukorin pohjalla aika söpö mäyräkoira. Seuraava missio taitaakin olla etsiä se!






Mukavaa tiistaipäivää <3


Viivu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!