maanantai 2. kesäkuuta 2014

Keidashetki

Terveiset täältä tenttikirjan ääreltä! Tiedättekö, tällaiseen kesäopiskeluun voisi tottua! Oikeastaan olen ollut aika innoissani lukemisesta. Ihanaa tuntea hetkittäin olevansa melkein sivistynyt (harhaahan se tietysti on, mutta hieno tunne, kertakaikkiaan!). Kasvatustiede ON kiinnostavaa! Samalla minua on alkanut myös kiinnostaa eroon liittyvä psykologia ja olen tenttikirjojen kaveriksi kahminut kirjastosta myös muutamia avioeroa käsitteleviä kirjoja. Niiden hyvyydestä en vielä oikein osaa sanoa. Onko teillä kokemuksia?

On niin ihanaa, kun vaikka arki on vielä kouluhommia seuraavan viikon, niin näissä väleissä ehtii aina nautiskella myös kesästä ja lomailevien ystävien seurasta. Arkisetkin viikot pitävät sisällään pieniä keidashetkiä auringossa ja luonnossa. Lauantaina meillä olikin oikea "tyttöjen ilta & yö" ystäväni paviljongissa. Ilma alkoin kääntyä taas sateiden jälkeen kesäiseksi, ulkona tarkeni hyvin syödä ja nautiskella lasilliset viiniä omenapuun kukkiessa vieressä. Niin, ja tietysti käydä taas läpi tätä elämää...

Kyllä, tuli taas mieleen, että olishan se oma piha ihan kiva...


Maailmaa on taas parannettu niin, että kyllä taas jaksaa!

Aurinkoista viikkoa!


3 kommenttia:

 1. Onpas suuri ja ihana piha <3
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Ihana paviljonki, tosi viihtyisän näköinen rentoutumispaikka!

  VastaaPoista
 3. Hi Dear,
  what a wonderful and light summer decoration!!! Love the colours you combined!!! This light green with the light pink!!! Wonderful.
  Thank you for sharing.
  Sunny days to you
  Elisabeth

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!