keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Bungalow tuli taloon

No nyt niitä bungalow -ostoksia :) Mun onnekseni puodille sattui juuri -10% päivä, ja niinhän se mopo sitten karkasi käsistä. Noh, kerrankos tuo 35 -vuodessa karkailee...  Menin alunperin hakemaan eri kuosia, mutta se olikin juuri eilen myyty loppuun. Olen kyllä silti enemmän kuin onnessani tästä lehtikuosisesta uutukaisesta <3 On se vaan ihana! 

Kannatti odottaa 35-vuotta!

Lisäksi ostettiin pari koriliinaa, toinen koriliinaksi ja toinen senkin päälle, sekä astiapyyhe. Tämä ilta menee näitä ihastellessa :) Kaverina uudet kukat ja kynttilät. Eipä sitä paljon muuta tunnelmointiin tartte.


Sumuisen selfienkin yritin päivän lettisykeröstä räpsäistä, mutta mä vaan oon näissä niin huono! Koskaan ne ei onnistu ja jos peilin kautta yrittää niin aina se on hammastahnassa! Onneksi tolla "vanha kuva" -efektillä ne saa kivasti häivytettyä, vai arvaatteko mitkä pilkut on hammastahnaa??? Ehhehe!

4 kommenttia:

 1. Ihanat liinat ja sä kyllä olet superkaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinat on ihan kamalan ihanat!!! Kauneus taas on varmaan isoksi osaksi kuvankäsittelyn ansiota ;) Tässä iässä ei onneksi enää tartte kauneudessa kilpailla, eihän? Pari vuotta onkin tässä mennyt itsensä hyväksymisen tiellä... Alan pikkuhiljaa tottua ;)

   Poista
 2. Voi miten ihania kuoseja, mun silmäni tykkää erityisesti tuosta lilansävyisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu just tuon kukkakuosisen liinan olisin halunnut, mutta turkoosina. Liila ei koskaan ole ollut oikein mun väri, mutta pakko oli saada tuo kukkakuosi johonkin, ja onneksi otin myös sen! Tykkään!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!