tiistai 1. heinäkuuta 2014

Sadepäivän iloja

Voi voi tätä kesää! Taitaa kohdella meitä kaikkia suomalaisia aika tasapuolisesti tällä hetkellä. Täytyy myöntää, että positiivisen lomafiiliksen ylläpitäminen vaatii jo pientä ponnistelua, kun ulos päälle on puettava villapaita ja tuulitakki! Meidän onni on sentään se, että "vielä on kesää jäljellä", mutta sääliksi käy oikeasti niitä ystäviä joilla lomaa on jäljellä ehkä se viikko tai kaksi. Monen loma on tainnut taas mennä kesää odotellessa.

Onneksi sateisillekin päiville löytyy tekemistä sisätiloista. Tänään me suunnattiin kavereiden kanssa Carelicumiin ja siellä sijaitsevalle Mukulakadulle. Lasten suosikkipaikka sateella! Pieni sisälle rakennettu katu täynnä somia mökkejä, kahvila, kauppa, laiva ja veturi.Lasten leikkiessä omia leikkejään, piti ystäväni minulle oppitunnin erilaisista miestyypeistä. Kyllä ystävät ovat sitten huomaavaisia! Huomattavasti helpompaa näin yksinäisenä ihmisenä lähteä sopivaa haarukoimaan, kun tietää millaista tyyppiä on hakemassa. Noista tuo apina oli ehdottomasti mun suosikki!


Täällä TODELLA odotetaan niitä helteitä joita säätiedotus lupailee aina välillä.
Saisivat jo tulla!

Vaikka kesä säiden puolesta on kurja, niin onneksi kesän makuja on taas saatavilla!Sovitaanko, että tää olis tän kesän viimeinen villapaitapäivä?


1 kommentti:

  1. Noista miestyypeistä tuli mieleen yks kirja, jonka joskus jostain alekopasta alealehintaan ostin. Pieni kuin mikä, mutta saa hymyilemään ja jopa välillä nauramaan. Mä oon sen kertaalleen lukenut, joten voisin sen kiertoon pistää. Jos haluat "Miehenmetsästäjän kenttäopas" -kirjan, niin pistä mulle osoitteesi ja laitan kuoreen. Voit sit taas kiertoon luettuas pistää :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!